Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileYalos Tours: Νέος δικτυακός τόπος για τη γαλλόφωνη αγορά

Yalos Tours: Νέος δικτυακός τόπος για τη γαλλόφωνη αγορά

Με στόχο την εξυπηρέτηση των γαλλόφωνων τουριστικών γραφείων που ψάχνουν για ξενοδοχεία και όχι μόνο στην ελληνική αγορά το τουριστικό γραφείο εισερχόμενου τουρισμού Yalos Tours που είναι και εξειδικευμένο σε […]

Με στόχο την εξυπηρέτηση των γαλλόφωνων τουριστικών γραφείων που ψάχνουν για ξενοδοχεία και όχι μόνο<...> στην ελληνική αγορά το τουριστικό γραφείο εισερχόμενου τουρισμού Yalos Tours που είναι και εξειδικευμένο σε αυτή την αγορά δημιούργησε πρόσφατα έναν ηλεκτρονικό κόμβο που προσφέρει κρατήσεις για διακοπές στην Ελλάδα αποκλειστικά στα γαλλικά.

“Η εμπειρία των 24 χρόνων στην γαλλόφωνη αγορά και ο συνδυασμός της γνώσης για παροχή ποιοτικών υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις συνήθειες και τις ιδιαιτερότητες της γαλλικής και γαλλόφωνης αγοράς, μας κάνουν να είμαστε ένας απαραίτητος συνεργάτης για την οργάνωση των διακοπών των πελατών τους στην Ελλάδα και Κύπρο. Λόγω της καλής συνεργασίας με πολλές αλυσίδες γαλλόφωνων γραφείων και tour-operators και λόγω της εμπειρίας μας στις κρατήσεις on-line δημιουργήσαμε ένα εργαλείο εύκολο στην χρήση, αποκλειστικά γι`αυτούς, για πληροφορίες και κρατήσεις για την Ελλάδα, το www.yalostours.com B2B όπου προβάλουμε πολλές περιοχές της Ελλάδας, ελληνικά νησιά και Κύπρο”, τόνισε στο Travel Daily News ο γενικός διευθυντής του γραφείου κ. Χρήστος Παναρέτου.

Ο κόμβος αυτός προτείνει όχι μόνο ξενοδοχεία αλλά και εκδρομές, κρουαζιέρες, πολυήμερους γύρους, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, fly and drive, weekends κλπ., δίνοντας πολλαπλές λύσεις στον τουριστικό Πράκτορα του εξωτερικού, ο οποίος μπορεί να προτείνει άμεσα στον πελάτη του διάφορες λύσεις ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του μεταφορικού μέσου που έχει στη διάθεσή του. Ο κόμβος διαθέτει λύσεις από την υποδοχή τους των πελατών στον τόπο άφιξής τους μέχρι και τον αποχαιρετισμό τους στην αναχώρηση.

«Επίσης έχουμε αναβαθμίσει και το www.yalostours.gr σαν ένα κόμβο πληροφοριών και προγραμμάτων για τα πρακτορεία τα οποία θέλουν να προσφέρουν μία νότα σωστής εξυπηρέτησης για τα ταξίδια κινήτρων, συνεδριών, γκρουπ και προγραμμάτων A la carte. Πιστεύουμε ότι προσφέροντας ολοκληρωμένη λύση, αμεσότητα στην κράτηση, σωστή προβολή του προϊόντος και σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη μπορούμε να είμαστε η σωστή `εγγύηση` στον συνεργάτη μας που θα μας εμπιστευθεί. Στόχος μας είναι η προβολή διαφόρων προορισμών και ο εμπλουτισμός των προγραμμάτων μας δίνοντας καινούργιες ιδέες και ενθαρρύνοντας τους συνεργάτες μας να προωθούν την Ελλάδα ως προορισμό. Τώρα που διανύουμε μία περίοδο κρίσης για τον τουρισμό και την συρρίκνωση της τουριστικής περιόδου, πρέπει οι προσπάθειές μας να είναι μεγαλύτερες για την προβολή μας”, είπε τελειώνοντας ο κ. Παναρέτου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024