Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΑυξήθηκε ο απαιτούμενος μέσος τζίρος τριετίας για ένταξη στα ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013
Σ.Ε.Ε.Δ.Δ.Ε.

Αυξήθηκε ο απαιτούμενος μέσος τζίρος τριετίας για ένταξη στα ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013

Η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων – Διαμερισμάτων Ελλάδος, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει ότι το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών προδημοσίευσε για δημόσια διαβούλευση κοινή Υπουργική απόφαση, με θέμα προκήρυξη για την ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς…

Η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων – Διαμερισμάτων Ελλάδος, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει<...> ότι το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών προδημοσίευσε για δημόσια διαβούλευση κοινή Υπουργική απόφαση, με θέμα προκήρυξη για την ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης – Τουρισμού – Εμπορίου – Υπηρεσιών στα πλαίσια των ΠΕΠ του ΕΣΠΑ 2007-2013.

“Περιέργως όμως ανακάλυψε ότι οι επιδόσεις που αφορούν τα έσοδα των επιχειρήσεων των ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων τριπλασιάστηκαν (σε σχέση με τις προηγούμενες προκηρύξεις), με αποτέλεσμα να τριπλασιαστεί ο απαιτούμενος για ένταξη μέσος τζίρος τριετίας, ενώ για τους άλλους επαγγελματικούς κλάδους της προκήρυξης άφησε τον τζίρο τους στο ίδιο επίπεδο με τις προηγούμενες προκηρύξεις των ΠΕΠ. Δηλαδή, με άλλα λόγια, το εν λόγω υπουργείο φαίνεται ότι έχει στοιχεία που εμείς δεν τα γνωρίζουμε, ότι κάθε χρόνο οι εισπράξεις άρα και ο εισαγόμενος τουρισμός, τριπλασιάζεται.

Εάν συμβαίνει αυτό έχει καλώς και αναμένουμε τα στοιχεία. Διαφορετικά, θα πρέπει να συμβαίνουν τα εξής:
1.Το αρμόδιο Υπουργείο να μη γνωρίζει τι συμβαίνει στον τουρισμό της χώρας μας.
2.Όσα λέγονται για τον τουρισμό και για τις μικρές επιχειρήσεις μας ότι αποτελούν την ραχοκοκαλιά του τουρισμού μας, φαίνεται ότι είναι μόνο λόγια και εκθέτουν φυσικά τον πρωθυπουργό, που έχει αναφερθεί πολλές φορές σε εμάς.
3.Ότι θεωρούν ότι είμαστε οι μοναδικοί ανέντιμοι φορολογούμενοι, με συνέπεια να αποκρύπτουμε με τα 8 ή τα δέκα δωμάτια τεράστια έσοδα και
4.Κάποιοι βουλευτές που εκλέγονται στην Αθήνα να βάλανε το χεράκι τους να αποκλειστούμε, για να μεταφερθούν πόροι σε επιχειρήσεις των άλλων κλάδων που δραστηριοποιούνται στην εκλογική τους περιφέρεια. Φυσικά, αυτό θα έχει δυσμενείς επιπτώσεις στους βουλευτές της περιφέρειας, γιατί ο κλάδος μας βάσει νομοθεσίας δραστηριοποιείται μόνο στην επαρχία και δεν έχει δικαίωμα τουριστικών δραστηριοτήτων στην Αθήνα”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024