Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Με την υπογραφή του Μάκη Τσέλιου

Νέα εικόνα του προσωπικού του Creta Maris & Τerra Maris Convention & Golf Resort

Τατιάνα Ρόκου - 28 Μάιος 2009, 00:00

Η ανανέωση που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του σημαντικού τριετούς προγράμματος ανακαίνισης του Creta Maris Convention & Golf Resort,<...>

στη Χερσόνησο Κρήτης, αγγίζει μέχρι και την εμφάνιση του προσωπικού, που θα φορά νέες και εντυπωσιακές στολές.

Ο σχεδιασμός ανατέθηκε στο διάσημο Έλληνα σχεδιαστή Μάκη Τσέλιο, ο οποίος δημιούργησε καλαίσθητες στολές, σε αρμονία με το ύφος του ξενοδοχείου και τη φιλοσοφία της εταιρείας. Κομψή γραμμή, φίνα υφάσματα στα κουστούμια και στα πουκάμισα, μετάξι στα φουλάρια και τις γραβάτες, προσοχή στη λεπτομέρεια, ραφινάτη πολυτέλεια, χαρακτηρίζουν τις άνετες στολές, στις οποίες κυριαρχεί το μπλε χρώμα με εναλλαγές λευκού, σιελ και μπεζ.

Οι στολές είναι ραμμένες στα μέτρα κάθε υπαλλήλου και ο σχεδιασμός τους έχει όχι μόνο προσαρμοστεί στις ανάγκες και τη λειτουργία κάθε τμήματος, αλλά ακόμα και στο ύφος του. Για παράδειγμα, οι ποδιές των σερβιτόρων αλλάζουν ανάλογα με το θέμα του εστιατορίου, στο οποίο προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, τα φουλάρια και οι γραβάτες, όπου δεσπόζει ο κοχλίας, λογότυπο του ξενοδοχείου, διαφοροποιούνται χρωματικά, κ.λπ.

Στο Creta Maris Convention & Golf Resort, οι στολές του προσωπικού θα προσθέσουν μια ακόμα ποιοτική πινελιά στην ανανέωση, που αγγίζει διακριτικά και την πιο μικρή του λεπτομέρεια.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top