Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Από Ιούνιο έως και Σεπτέμβριο 2009

Πρόγραμμα Ιστιπλοϊκά Τριήμερα από τη Γεν. Γραμματεία Νέας Γενιάς

Τατιάνα Ρόκου - 29 Μάιος 2009, 00:00

Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, σε συνεργασία με Ιστιοπλοϊκούς και Ναυτικούς Ομίλους της χώρας, υλοποιεί για μια ακόμη χρονιά το πρόγραμμα<...>

“Ιστιοπλοϊκά Τριήμερα”. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί κατά τους μήνες Ιούνιο έως και Σεπτέμβριο 2009 και προσφέρει την ευκαιρία σε 3.000 νέους ηλικίας 18 έως 30 ετών να αξιοποιήσουν τον ελεύθερο χρόνο τους γνωρίζοντας τις ελληνικές θαλάσσιες ομορφιές ενώ παράλληλα θα εκπαιδευτούν σε βασικές αρχές ιστιοπλοΐας, ναυσιπλοΐας, μετεωρολογίας, καθώς επίσης και ναυαγοσωστικής και διάσωσης.

Το κόστος συμμετοχής των νέων στο πρόγραμμα καθορίσθηκε και φέτος στο ποσό των 50 ευρώ. Οι νέοι και οι νέες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής - υπεύθυνη δήλωση που υπάρχει στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς (www.neagenia.gr) στο τμήμα ON LINE ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ. Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν από τις 09/06/2009 και ώρα 9.00 π.μ. έως και τις 12/06/2009 και μέχρι ώρα 12.00 το μεσημέρι, καθ`όλη την διάρκεια του 24 ώρου.

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει αίτηση συμμετοχής, μια μόνο φορά και μόνο για έναν Όμιλο. Οι υποψήφιοι, δηλαδή, δηλώνουν μόνο έναν όμιλο, αυτόν με τον οποίο επιθυμούν να αναχωρήσουν και όχι συγκεκριμένο τριήμερο -ταξίδι. Η επιλογή των υποψηφίων που θα συμμετάσχουν στα Ιστιοπλοϊκά Τριήμερα θα γίνει με αυστηρή τήρηση σειράς προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τα δικαιολογητικά του ταξιδιού, τις προϋποθέσεις, τη διαδικασία συμμετοχής και τους ιστιοπλοϊκούς ομίλους παρέχονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.neagenia.gr και στα τηλέφωνα 2102599480, 2102599466 (Διεύθυνση Κοινωνικής Συμμετοχής -τμήμα Εναλλακτικού Τουρισμού).

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top