Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςE-mail και Internet εν πτήση από την Virgin Atlantic

E-mail και Internet εν πτήση από την Virgin Atlantic

Η αεροπορική εταιρία Virgin Atlantic Airways ανακοίνωσε εχθές ότι πρόκειται να γίνει η πρώτη εταιρία που θα προσφέρει e-mail και σύνδεση στο Internet σε όλους τους επιβάτες κατά τη διάρκεια […]

Η αεροπορική εταιρία Virgin Atlantic<.> Airways ανακοίνωσε εχθές ότι πρόκειται να γίνει η πρώτη εταιρία που θα προσφέρει<...> e-mail και σύνδεση στο Internet σε όλους τους επιβάτες κατά τη διάρκεια της πτήσης, από το τέλος του έτους.

Η Virgin υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με την Tenzing Communications η οποία θα παρέχει e-mail και Internet εν πτήση μέσω των τηλεοπτικών οθονών στα καθίσματα ή των φορητών υπολογιστών των επιβατών.

Ο πρόεδρος της Virgin Atlantic, Richard Branson, είπε: "η Virgin Atlantic έδειχνε πάντα πρώτη το δρόμο στην ψυχαγωγία και την τεχνολογία κατά την πτήση και θα συνεχίσουμε να παρέχουμε τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες στους επιβάτες μας. Η δυνατότητα χρήσης e-mail και Internet κατά την πτήση από όλους τους επιβάτες αναβαθμίζει τις υπηρεσίες που παρέχουμε, σε αντίθεση με άλλες εταιρίες που επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους και τις υπηρεσίες που προσφέρουν μόνο στους επιβάτες της business class".

Η νέα υπηρεσία αρχικά θα εφαρμοστεί στο τέλος του έτους στα Boeing 747-400 και στη συνέχεια θα εξαπλωθεί σε όλο το στόλο της εταιρίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024