Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΠεριβαλλοντικός ουδέτερος τρόπος μετακίνησης των πωλητών του Athens Ledra Marriott
Σε συνεργασία με την Global Challenges

Περιβαλλοντικός ουδέτερος τρόπος μετακίνησης των πωλητών του Athens Ledra Marriott

To Athens Ledra Marriott πρωτοτυπεί με την εισαγωγή “πράσινου” πακέτου συνεδρίων και τη συνεργασία με την Global Challenges για τον περιβαλλοντικό ουδέτερο τρόπο μετακίνησης των πωλητών της. Η μετακίνηση είναι […]

To Athens Ledra Marriott πρωτοτυπεί με την εισαγωγή “πράσινου” πακέτου συνεδρίων και τη συνεργασία<…> με την Global Challenges για τον περιβαλλοντικό ουδέτερο τρόπο μετακίνησης των πωλητών της.

Η μετακίνηση είναι σημαντική για κάθε πωλητή του ξενοδοχείου ώστε να συναντά τους πελάτες και να βρίσκει νέες εταιρείες. Τοπικά επαγγελματικά ταξίδια χωρίς το αυτοκίνητο ή τη μοτοσικλέτα είναι δύσκολα στην Αθήνα. Αυτή η μετακίνηση προκαλεί τις εκπομπές του διοξειδίου του άνθρακα, που συμβάλλουν στο φαινόμενο του θερμοκηπίου και στην αλλαγή του κλίματος. To Ledra Marriott συνεργάστηκε με την Global Challenges -εταιρεία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης – για να υπολογίσει τις εκπομπές που προέρχονται από κάθε όχημα που χρησιμοποιούν και να αντισταθμίσει αυτές τις αναπόφευκτες εκπομπές μειώνοντάς τις από άλλες πηγές.

Με την πιστοποίηση της Climate Partner, διεθνούς ομάδας που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την εταιρεία Global Challenges, οι πωλητές του ξενοδοχείου, όταν δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις δημόσιες συγκοινωνίες, θα οδηγούν με κλιματικό ουδέτερο τρόπο, γιατί όλες αυτές οι εκπομπές καυσαερίων θα αντισταθμίζονται από την υποστήριξη σε διεθνείς περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες.

To Athens Ledra Marriott θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Αθήνα που προσφέρει ένα “πράσινο” πακέτο συνεδρίων, καθώς και μετακινήσεις των πωλητών του με κλιματικά ουδέτερο τρόπο.

Από εδώ και στο εξής ο στόλος των αυτοκινήτων του Athens Ledra Marriott θα φέρει μια ευδιάκριτη αυτοκόλλητη ετικέτα της εταιρείας Climate Partner, η οποία θα παρουσιάζει την υποχρέωσή του να προστατεύει και να συντηρεί το περιβάλλον και τις προσπάθειές του να γίνει μια πιο “πράσινη” επιχείρηση – που μειώνει το περιβαλλοντικό ίχνος μέσω της ενεργειακής αποδοτικότητας, το “πρασίνισμα” της εφοδιαστικής αλυσίδες, καθώς και τη μείωση των επιδράσεων από τις εκπομπές του διοξειδίου του άνθρακα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024