Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΔιεθνείς ΤάσειςΗ Αθήνα στη 15η θέση (από 25η) ως πόλη-προορισμός συνεδριακού τουρισμού
Ετήσια έκθεση International Congress and Convention Association

Η Αθήνα στη 15η θέση (από 25η) ως πόλη-προορισμός συνεδριακού τουρισμού

Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης, σε δήλωσή του για τα αποτελέσματα της ετήσιας έκθεσης του ICCA και τη θέση της Αθήνας σε αυτή, ανέφερε: “Όλες οι Αθηναίες και όλοι οι Αθηναίοι μπορούν για ακόμα μία φορά να είναι υπερήφανοι για την πόλη τους. Και αυτό επιβεβαιώνεται περίτρανα από τα αποτελέσματα της ετήσιας έκθεσης του International Congress and Convention Association (ICCA) για τη διεθνή αγορά συνεδρίων και την παγκόσμια κατάταξη…

Ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Νικήτας Κακλαμάνης, σε δήλωσή του για τα αποτελέσματα της ετήσιας έκθεσης<...> του ICCA και τη θέση της Αθήνας σε αυτή, ανέφερε: “Όλες οι Αθηναίες και όλοι οι Αθηναίοι μπορούν για ακόμα μία φορά να είναι υπερήφανοι για την πόλη τους. Και αυτό επιβεβαιώνεται περίτρανα από τα αποτελέσματα της ετήσιας έκθεσης του International Congress and Convention Association (ICCA) για τη διεθνή αγορά συνεδρίων και την παγκόσμια κατάταξη των συνεδριακών προορισμών για το 2008. Έτσι, παρά τη γενικότερη δυσμενή οικονομική συγκυρία και τις επιπτώσεις της διεθνούς κρίσης, αλλά και σε πείσμα όσων θέλουν να καταστήσουν, με τις συμπεριφορές τους και τις μεθοδεύσεις τους, την Αθήνα αφιλόξενη πόλη, η πόλη μας εμφάνισε μία από τις θεαματικότερες ανόδους μεταξύ όλων των προορισμών σε επίπεδο πόλεων και κατέκτησε την 15η θέση (από 25η) ως πόλη-προορισμός συνεδριακού τουρισμού. Και επειδή τίποτα δεν συμβαίνει τυχαία, δικαιώνεται εκ του αποτελέσματος η επιλογή του Δήμου Αθηναίων να συστήσει την Εταιρία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών και το Γραφείο Συνεδρίων Αθηνών, κίνηση που αποσκοπούσε ακριβώς στην τόνωση του τουρισμού και δη του Συνεδριακού που λειτουργεί σε ετήσια βάση”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024