Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΓαλάζια Σημαία σε 4 ακτές της Aldemar
11 χρόνια καθαρές και ασφαλείς παραλίες

Γαλάζια Σημαία σε 4 ακτές της Aldemar

Για 11η συνεχή χρονιά οι ακτές των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων της Aldemar βραβεύονται με τη διάκριση της Γαλάζιας Σημαίας. Οι παραλίες Καβουράκια στη Ρόδο, Σκαφιδιάς στο Νομό Ηλείας και οι δύο […]

Για 11η συνεχή χρονιά οι ακτές των ξενοδοχειακών συγκροτημάτων της Aldemar βραβεύονται με τη διάκριση της Γαλάζιας Σημαίας<...>. Οι παραλίες Καβουράκια στη Ρόδο, Σκαφιδιάς στο Νομό Ηλείας και οι δύο ακτές του Αγίου Γεωργίου στη Χερσόνησο της Κρήτης επιβεβαίωσαν για ακόμη μία φορά ότι πληρούν τις αυστηρότερες προϋποθέσεις καθαριότητας, ασφάλειας και ποιότητας των υδάτων.

Η φετινή βράβευση είχε ιδιαίτερη βαρύτητα για την Aldemar, εφόσον συνέπεσε με την Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), μία ημέρα ευαισθητοποίησης, ενδιαφέροντος και δράσης για το φυσικό περιβάλλον από όλους μας. Στο πλαίσιο της φετινής εκδήλωσης με κεντρικό θέμα το παιδί, ο Όμιλος διοργανώνει στις ξενοδοχειακές του εγκαταστάσεις, εκδηλώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν βιωματικά παιχνίδια και δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους, σχεδιασμένα από εξειδικευμένους παιδαγωγούς.

Η προστασία του φυσικού περιβάλλοντος κατέχει σημαντική θέση στις προσπάθειες και το έργο του Ομίλου Aldemar και αυτό το αποδεικνύει εμπράκτως μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Mare Verde”. Πρόκειται για ένα σύγχρονο πρόγραμμα με άξονα το περιβάλλον και τον άνθρωπο το οποίο εισήγαγε η εταιρεία το 2000. Το πρόγραμμα αυτό επιβραβεύει τις συνεχόμενες προσπάθειες της Aldemar που στόχο έχουν τη φιλική προς το περιβάλλον ανάπτυξη που διέπει την επιχειρηματική της δραστηριότητα. Ταυτόχρονα, αποτελεί σημείο αναφοράς και κορμό ανάπτυξης της εταιρείας ενώ για τα χρόνια που ακολουθούν αναμένεται μεγαλύτερη εμβάθυνση σε θέματα τόσο περιβάλλοντος όσο και εκπαίδευσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024