Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Η παρουσίασή του θα γίνει στη Philoxenia 2009

Έντυπος τουριστικός οδηγός από το ionianguide.com

Τατιάνα Ρόκου - 09 Ιούνιος 2009, 00:00

Η Νικολογιάννη Κ.Β.-ΝΕΤ Ε.Ε. και το portal ionianguide.com εκδίδουν έντυπο τουριστικό οδηγό για το Ιόνιο και<...>

τη Δυτική Ελλάδα. Ο οδηγός θα περιλαμβάνει πληροφορίες για κάθε τουριστικό προορισμό της περιοχής, φωτογραφίες και κατάλογο με τουριστικές επιχειρήσεις (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα/δωμάτια, εναλλακτικός τουρισμός κ.λπ.). Κάθε καταχώρηση θα προβάλλει με σύγχρονο εικαστικό και καλαίσθητη παρουσίαση τις τουριστικές επιχειρήσεις των Επτανήσων, της Δυτικής Ελλάδας, της Ηπείρου και της Δυτικής και Νότιας Πελοποννήσου.

Θα κυκλοφορήσει για το έτος 2010 σε 20.000 αντίτυπα. Η παρουσίαση του έντυπου τουριστικού οδηγού θα γίνει στη διεθνή έκθεση “Philoxenia 2009” τον προσεχή Οκτώβρη.

Το ionianguide.com έχει ήδη επιτυχημένη παρουσία 2 ετών στη Philoxenia με δικό του stand, προωθώντας τον ηλεκτρονικό του κατάλογο και το τουριστικό προϊόν “Ιόνιο και Δυτική Ελλάδα”.

Στη συνέχεια, ο έντυπος οδηγός του ionianguide.com θα διανεμηθεί σε όλες τις μεγάλες ελληνικές εκθέσεις τουρισμού, αλλά και σε επιλεγμένες εκθέσεις βιβλίου. Επιπλέον θα πωλείται σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία αλλά και σε κέντρα τύπου σε όλη τη χώρα. Το 20% των εσόδων από τον έντυπο τουριστικό οδηγό θα δοθεί ως δωρεά σε κοινωφελή ιδρύματα. Ταυτόχρονα, προωθείται έκδοσή του και στην αγγλική γλώσσα, για προώθηση σε μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top