Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ασπρο και μαύρο: ο απόλυτος χρωματικός συνδυασμός

Μπανιέρα Feel Project Bicolore από την Teuco, σχεδιασμένη από το στούντιο Talocci

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Ιούνιος 2009, 00:00

Η μπανιέρα Feel Project Bicolore αποτελεί το νέο απόκτημα της Teuco, σχεδιασμένη από το στούντιο Talocci. Σχέδια και χρώματα συνδυάζονται, με<...>

αποτέλεσμα την δημιουργία μιας μπανιέρας η οποία κερδίζει τις εντυπώσεις και αποτελεί τον απόλυτο πρωταγωνιστή του μπάνιου σας. Η διαχρονική φινέτσα και η κομψότητα αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά της Feel Project Bicolore σε σχήμα οβάλ, όπου το εσωτερικό της είναι επενδυμένο από λευκό ματ, ενώ το εξωτερικό της, χαρακτηρίζεται από καθαρές και κομψές γραμμές σε γυαλιστερή μαύρη απόχρωση. 

Μέσα από την συνάντηση των δύο αυτών χρωμάτων γεννιέται ένας μοναδικός και ομοιόμορφος χώρος απόλυτης χαλάρωσης, χάρη στην χρήση ενός υλικού συμπαγούς και αναλλοίωτου στο χρόνο, ραφινάτου και ευχάριστου στην αφή και στην όψη, το οποίο μετατρέπει την μπανιέρα σε ένα στοιχείο διακόσμησης, προσφέροντας την μοναδική εμπειρίας ενός χαλαρωτικού και αναζωογονητικού μπάνιου. 

Η δυνατότητα αρμονικής συνύπαρξης των δύο αυτών χρωμάτων οφείλεται στο Duralight, το οποίο παράγεται αποκλειστικά από την Teuco. Χάρη στις αποκλειστικές παραγωγικές διαδικασίες, το Duralight μπορεί να μορφοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό, χωρίς κανέναν περιορισμό στη δημιουργικότητα, δίνοντας μορφή σε κάθε ιδέα και οποιοδήποτε σχέδιο. Ευχάριστο στην αφή, με μια ζεστή και αυθόρμητη αίσθηση, όμοια με εκείνη μιας φυσικής πέτρας, που αναδεικνύεται από τις λείες και συνεχείς επιφάνειες.

Η Teuco καταφέρνει έτσι να δημιουργεί μοναδικά σχέδια τα οποία αποτελούν ένα ενιαίο αντικείμενο και όχι αποτέλεσμα της συγκόλλησης πολλών μερών μεταξύ τους. Ακριβώς για το λόγο αυτό, τα προϊόντα από Duralight μένουν πάντα όμορφα, συμπαγή και αναλλοίωτα με το πέρασμα του χρόνου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top