Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κουζίνες επίδειξης για ατομικά και προσωπικά μαθήματα μαγειρικής

Η Ακαδημία της Barilla επέλεξε την Electrolux για τον εξοπλισμό των κουζινών της

Βίκυ Καραντζαβέλου - 17 Ιούνιος 2009, 00:00

Η Ακαδημία Barilla είναι το πρώτο και παλιότερο διεθνές κέντρο ειδικό στην ανάπτυξη και την προώθηση του ιταλικού γαστρονομικού πολιτισμού. Βρίσκεται<...>

στην καρδιά της Πάρμας - την πρωτεύουσα της ιταλικής “κοιλάδας τροφίμων” (Food Valley) - το κέντρο Barilla καταλαμβάνει περίπου 27.000 τ.μ. Η Ακαδημία Barilla επέλεξε την Electrolux Professional για να εξοπλίσει το χώρο εκπαίδευσής της (για προσωπικά εκπαιδευτικά μαθήματα, για μπουφέδες και ορεκτικά). Δύο κουζίνες επίδειξης για ατομικά και προσωπικά μαθήματα μαγειρικής, επιδείξεις στην προετοιμασία των τροφίμων και τις νέες τεχνολογίες μαγειρικής.

Ολόκληρες οι κουζίνες είναι εξοπλισμένες με μηχανήματα της Electrolux: διάφορων χωρητικοτήτων φούρνοι combi air-o-steam και ταχυψύκτες air-o-chill για να πραγματοποιήσουν την λειτουργία του συστήματος cook and chill. Λύσεις για την μαζική εστίαση από την Thermaline 900 και την Elco900 επιλέχτηκαν για τους διαφορετικούς σταθμούς εργασίας. Μερικά από τα μηχανήματα που εγκαταστάθηκαν επίσης είναι οι μεγάλες επαγωγικές εστίες, οι ανοικτοί καυστήρες μαγειρικής, οι βραστήρες ζυμαρικών, τα πλατώ εψήσεως, οι φριτέζες κ.λπ.

Ακόμη, υπάρχει ειδικός εξοπλισμός κατά προσωπική παραγγελία για τον σταθμό προετοιμασίας τροφίμων με μοναδικές επιφάνειες εργασίας, ένα σύστημα εξαερισμού και μερικά πλυντήρια πιάτων τύπου καμπάνα για τις διαδικασίες καθαρισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top