Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΝέες συνεργασίες για την Extravagant Travel
Με τον διεθνούς φήμης οργανωτή εκδηλώσεων και κάθε είδους special event Neiman Azzi

Νέες συνεργασίες για την Extravagant Travel

Με τον διεθνούς φήμης οργανωτή εκδηλώσεων, εκθέσεων, γάμων, δεξιώσεων και κάθε είδους special event Neiman Azzi ξεκίνησε πρόσφατα συνεργασία η εταιρεία Extravagant Travel, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στο συγκεκριμένο τομέα […]

Με τον διεθνούς φήμης οργανωτή εκδηλώσεων, εκθέσεων, γάμων, δεξιώσεων και κάθε είδους special event Neiman Azzi ξεκίνησε πρόσφατα συνεργασία η<...> εταιρεία Extravagant Travel, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στο συγκεκριμένο τομέα απασχόλησής της. Οι εκδηλώσεις που ο Neiman Azzi οργανώνει θεωρούνται ως υπερπαραγωγές από όσους παρακολουθούν την δουλειά του, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και οι προδιαγραφές που θέτει για τους συνεργάτες του ιδιαίτερα υψηλές. “Ένας μαέστρος ορχήστρας με αυστηρή προσήλωση και πειθαρχία στην δημιουργικότητα, με λεπτή προσέγγιση και προοπτική στη τέχνη της προχωρημένης αισθητικής αντίληψης…”, χαρακτηρίζει τον εαυτό του στην ιστοσελίδα του ο Neiman Azzi.

Έχοντας ήδη στο ενεργητικό της τη διοργάνωση events και γάμων από το εξωτερικό, πολλοί από τους οποίους ήταν υψηλών προσώπων και με ιδιαίτερα μεγάλες απαιτήσεις, η Extravagant προχωρά ένα βήμα παρακάτω, προσφέροντας όλο και περισσότερες δυνατότητες σε Ελλάδα και Κύπρο για διαφοροποιημένες και αναβαθμισμέ νες υπηρεσίες στον τομέα αυτό. Επιλεγμένος συνεργάτης της Virgin Galactic για την πώληση των διαστημικών ταξιδιών σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και μέλος σε διεθνή δίκτυα εξυπηρέτησης ταξιδιών και concierge services για vip πελάτες, είναι κάποιοι ενδεικτικοί τομείς απασχόλησης της εταιρείας και των στελεχών της.

Η κα Σμαράγδα Ιγγλέση, διευθύνουσα σύμβουλος του Extravagant Travel, δήλωσε για τη νέα συνεργασία με τον Neiman Azzi: “Ο Neiman είναι ένας καλλιτέχνης και οι ιδέες του είναι μοναδικές! Ανατολίτικες παραδόσεις ή ασιατική λαμπρότητα, αμερικανικό όνειρο ή ευρωπαϊκός εκλεπτυσμός, βρίσκουμε όλα αυτά τα συστατικά, παρά τις ποικιλομορφίες τους, στην καρδιά κάθε event που υπογράφει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που συνεργαζόμαστε μαζί του και είμαστε σίγουροι ότι η παρουσία του στην Ελλάδα και Κύπρο θα αλλάξει τα δεδομένα στο τοπίο των events”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024