Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟι εταιρείες Cruise West και Cap Juluca σε Ελλάδα και Κύπρο
Από τον ταξιδιωτικό οργανισμό Navigator Travel & Tourist Services

Οι εταιρείες Cruise West και Cap Juluca σε Ελλάδα και Κύπρο

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services ανέλαβε πρόσφατα την αποκλειστική αντιπροσώπευση σε Ελλάδα και Κύπρο της εταιρείας κρουαζιέρων με μικρά κρουαζιερόπλοια Cruise West και του πολυτελούς τουριστικού θέρετρου […]

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services ανέλαβε πρόσφατα την αποκλειστική αντιπροσώπευση σε Ελλάδα και Κύπρο της εταιρείας<...> κρουαζιέρων με μικρά κρουαζιερόπλοια Cruise West και του πολυτελούς τουριστικού θέρετρου Cap Juluca στην Καραϊβική.

Πιο συγκεκριμένα, η Cruise West είναι μια εταιρεία κρουαζιέρων που χρησιμοποιεί μικρά κρουαζιερόπλοια και εκτελεί δρομολόγια σε Ευρώπη, Ασία, Καναδά, Αμερική, Μεξικό, Λατ. Αμερική και Ανταρκτική. Ο στόλος των εννέα κρουαζιερόπλοιων που διαθέτει η εταιρεία, έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρει την ταξιδιωτική εμπειρία που τα μεγάλα κρουαζιερόπλοία δεν μπορούν να προσφέρουν. Διαθέτοντας 60 και πλέον χρόνια εμπειρίας στον τομέα της κρουαζιέρας μικρών πλοίων, η εταιρεία έχει τελειοποιήσει την ταξιδιωτική εμπειρία, επιτρέποντας στους επιβάτες να εξερευνούν τις φυσικές ομορφιές και τις διαφορετικές κουλτούρες σε διαφορετικές περιοχές σε όλο τον κόσμο. Σε συνδυασμό με τις εκδρομές και τις ξεναγήσεις στους κατά τόπους προορισμούς, η Cruise West προσφέρει την καλύτερη εμπειρία που μπορεί να βρει κανείς ταξιδεύοντας με μικρά κρουαζιερόπλοια.

Τα κρουαζιερόπλοια του στόλου της Cruise West μπορούν να φιλοξενήσουν από 78 έως και 138 επιβάτες και το κάθε ταξίδι ολοκληρώνεται από πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκδρομών σε προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Με προορισμούς όπως ο ποταμός Δούναβης και πόλεις όπως η Πράγα, η Βιέννη, η Βουδαπέστη, το Βουκουρέστι, η Τρανσυλβανία στην Ευρώπη, η Οσάκα, το Κιότο, το Κόμπε, η Χιροσίμα και το Ναγκασάκι, η Σαγκάη, το Βιετνάμ και το Ανόι στην Ασία, τα νησιά Γκαλαπάγκος και η Ανταρκτική η εταιρεία προσφέρει σπάνιες εμπειρίες εξερεύνησης ξεχωριστών προορισμών, που ο ταξιδιώτης δύσκολα θα είχε την δυνατότητα να επισκεφτεί, σε περίπτωση που επέλεγε κάποιο μεγάλο κρουαζιερόπλοιο για το ταξίδι του. Η Cruise West έχει βραβευτεί με το Βραβείο Αναγνωστών 2008 του Porthole Magazine ως η Καλύτερη Εταιρεία Εξερευνητικών Κρουαζιέρων.

Όσον αφορά στο Cap Juluca, αυτό αποτελεί ένα υπερπολυτελές πριβέ θέρετρο 724 στρεμμάτων στην Καραϊβική (και πιο συγκεκριμένα στην Νοτιοδυτική Anguilla), το οποίο απέχει μόλις 7 μίλια από τα νησιά Σεν Μαρτέν. Το θέρετρο έχει γίνει περιζήτητο, καθώς μέσα από τα ατελείωτα μίλια των παραλίων με λευκή άμμο που διαθέτει, προσφέρει αποκλειστικότητα, απόλυτη ηρεμία και χαλάρωση. Σε απόσταση μόλις 25 λεπτών με πλοίο από τα εστιατόρια και τα καταστήματα των κοσμοπολίτικων νησιών του Σεν Μααρτέν και 15 λεπτών με αεροπλάνο ή 45 λεπτών με πλοίο από το διάσημο St. Barths, αυτό το εξωτικό και ρομαντικό θέρετρο προσφέρει στους επισκέπτες του την ηρεμία και την ξεκούραση που αναζητούν από τις διακοπές τους στην Καραϊβική.

Το θέρετρο διαθέτει ένα συγκρότημα 18 πολυτελών βιλών, χτισμένων με τη Μαυριτανική τεχνοτροπία με απευθείας πρόσβαση στην παραλία και κατά μέσο όρο έξι δωμάτια ή σουίτες στην καθεμία. Από αυτές, 6 βίλες διαθέτουν προσωπική πισίνα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως χώρος διαμονής είτε για ένα ζευγάρι είτε για περισσότερα άτομα. Όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και με θέα στη θάλασσα, ενώ βρίσκονται πολύ κοντά στα πολυβραβευμένα εστιατόρια πέντε αστέρων του συγκροτήματος, όπως το Pimms, που προσφέρει μίξη Ευρωπαϊκών γεύσεων με τις γεύσεις της Καραϊβικής και το Spice, με πιάτα εμπνευσμένα από την Ασιατική κουζίνα. Επίσης, οι επισκέπτες του θέρετρου έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν πριβέ γεύματα στο δωμάτιο τους, στο roof garden της βίλας ή ακόμη και στην παραλία, σε ένα πολύ ρομαντικό περιβάλλον που θα φροντίσουν να ετοιμάσουν για αυτούς τα μέλη του προσωπικού.

Τέλος, στο Cap Juluca οι επισκέπτες μπορούν να ψυχαγωγηθούν μέσα από μια μεγάλη σειρά δραστηριοτήτων, όπως windsurfing, waterskiing, ιστιοπλοΐα, snorkeling και καταδύσεις, εκδρομές με πλοιάρια σε κοντινά νησάκια ή εκδρομές για τους λάτρεις του ψαρέματος. Για όσους θέλουν να διατηρήσουν τη φόρμα τους και στις διακοπές, το θέρετρο προσφέρει πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις γυμναστηρίου, ενώ για τους οπαδούς της μόδας υπάρχουν επώνυμες μπουτίκ ρούχων και αξεσουάρ.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024