Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
H Olympic Air θα προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου

A. Βγενόπουλος: Η Olympic Air θα αναβαθμίσει τις δυνατότητες του τουρισμού

Βίκυ Καραντζαβέλου - 19 Ιούνιος 2009, 00:00

"Η λειτουργία της Olympic Air από τον Οκτώβριο θα αναβαθμίσει τις δυνατότητες του ελληνικού τουριστικού κλάδου προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου", ανέφερε ο πρόεδρος της Marfin Investment Group (MIG), Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος μαζί με τη διοίκηση...

“Η λειτουργία της Olympic Air από τον Οκτώβριο θα αναβαθμίσει τις δυνατότητες του ελληνικού τουριστικού κλάδου προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου”, ανέφερε<...>

ο πρόεδρος της Marfin Investment Group (MIG), Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος μαζί με τη διοίκηση της Olympic Air παρέθεσαν χθες γεύμα στους αντιπροσώπους φορέων που εκπροσωπούν τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία, καθώς και σε επαγγελματίες του κλάδου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στην ομιλία του ο κ. Βγενόπουλος δήλωσε: “Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια νέα αεροπορική εταιρεία, που θα συνδυάζει την αίγλη της παράδοσης, με τη σύγχρονη τεχνολογία στον αεροπορικό τομέα. Στην προσπάθεια αυτή ζητάμε τη συμμετοχή του κοινού που ήδη έχει επιλέξει τις στολές του ιπτάμενου προσωπικού και συμμετέχει και σε άλλες διαδικασίες βασικών επιλογών, αλλά και των επαγγελματιών που εργάζονται στον τουριστικό κλάδο.

Η εμπλοκή στην υπόθεση της Ολυμπιακής ξεκίνησε για την MIG σα μια συναισθηματική απάντηση στο μεγάλο πρόβλημα της παλιάς εταιρείας και προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι δυσμενείς επιπτώσεις στον τουρισμό από το διαφαινόμενο κλείσιμό της. Αναδείχθηκε όμως σε αποστολή που ενδιαφέρει όλους τους Έλληνες. Γι`αυτό ζητάμε από όλους να συμμετέχουν μαζί μας στη δημιουργία της νέας εταιρείας και είμαστε περήφανοι γιατί η έκκληση αυτή συγκεντρώνει μέχρι στιγμής μεγάλη αποδοχή”.

“Ειδικά οι επαγγελματίες του τουριστικού τομέα έχουν προνομιακή θέση στην προσπάθεια αυτή”, τόνισε ο κ. Βγενόπουλος, “καθώς η νέα εταιρεία, αλλά και η πολιτική της MIG θα προσφέρει ευκαιρίες που θα βελτιώσουν την ποιότητα και το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρουν στους πελάτες τους”.

“Η MIG και η Marfin Egnatia Bank παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στον τουρισμό και μετά τη λήξη της θερινής περιόδου θα πάρουν τις πρωτοβουλίες που θα χρειαστούν, στο μερίδιο κοινωνικής ευθύνης που τους αναλογεί, ώστε να αντιμετωπισθούν τυχόν προβλήματα που θα δημιουργηθούν ανάλογα με τις επιπτώσεις, εάν υπάρξουν, της διεθνούς κρίσης”, κατέληξε ο πρόεδρος της MIG.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top