Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Πλατφόρμα απευθείας σύνδεσης, βασισμένη σε XML

Η MICROS-Fidelio συνδέει το Hotelzon.com με το myfidelio.net

Βίκυ Καραντζαβέλου - 23 Ιούνιος 2009, 00:00

Η Eurotel Hospitality εταιρεία στην παροχή λύσεων πληροφορικής για τους χώρους της φιλοξενίας και της εστίασης, ανακοινώνει ότι<...>

η MICROS-Fidelio έθεσε σε λειτουργία μία πλατφόρμα απευθείας σύνδεσης, βασισμένη σε XML, μεταξύ της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής πύλης κρατήσεων ξενοδοχείων Hotelzon.com και του myfidelio.net της MICROS-Fidelio, παρέχοντας υπηρεσίες μέσω του OPERA Reservation System. 

To myfidelio.net είναι το πρώτο Central Reservation System (CRS) στην αγορά που συνδέεται απευθείας πάνω στο Hotelzon.com. Η μοναδική και καινοτόμα αυτή λύση θα δώσει στα ξενοδοχεία που συνδέονται πάνω στην πύλη του Hotelzone, τη δυνατότητα να διαχειρίζονται on line και σε πραγματικό χρόνο όλα τα δεδομένα τους μέσω του MICROS-Fidelio Property Management System και θα μπορούν να δέχονται κρατήσεις απευθείας μέσω του ξενοδοχειακού συστήματος κρατήσεων που ενεργοποιείται μέσω του myfidelio.net. 

Το myfidelio.net είναι on line μοντέλο υπηρεσίας “Software as a Service”, που βασίζεται πάνω στο σύστημα κρατήσεων OPERA Reservation System (ORS) της Micros-Fidelio. Πρόκειται για μία επιχειρηματική λύση που απευθύνεται στη βιομηχανία της φιλοξενίας και παρέχει στις επιχειρήσεις του κλάδου κεντρική διαχείριση των κρατήσεων, καθώς και διασύνδεση με παγκόσμια δίκτυα διανομής, Internet portals, όπως για παράδειγμα GDS (Global Distribution Systems) που παρέχουν υπηρεσίες online ταξιδιών, αλλά και εταιρικές ηλεκτρονικές σελίδες. Το myfidelio.net έχει τη δυνατότητα να ενσωματωθεί πλήρως σε όλες τις ξενοδοχειακές λύσεις της Micros-Fidelio που διατίθενται στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των OPERA PMS, Fidelio Suite 8, καθώς και των εκδόσεων Fidelio 6 και 7.

Το Hotelzon ιδρύθηκε το 1972 και είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ξενοδοχειακών κρατήσεων στην Ευρώπη, αλλά και παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με τις ξενοδοχειακές κρατήσεις προς επιχειρήσεις,  ξενοδοχεία και τουριστικά γραφεία. Το Hotelzon αριθμεί στο δυναμικό του πάνω από 90.000 ξενοδοχειακές επιχειρήσεις παγκοσμίως που συνολικά ξεπερνούν τα 1,2 εκατ. δωμάτια.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top