Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κατασκευή ειδικής διαφημιστικής ιστοσελίδας

Η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας αντιμετωπίζει την τουριστική κρίση διαδικτυακά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 Ιούνιος 2009, 00:00

H παγκόσμια εξάπλωση του διαδικτύου συνιστά αδιαμφισβήτητο γεγονός που το καθιστά ένα από τα ισχυρότερα μέσα ενημέρωσης και<...>

διακίνησης πληροφοριών. Η αξιοποίηση του διαδικτύου αποτελεί ένα κανάλι γρήγορης, εύκολης και άμεσης επικοινωνίας, με σημαντικό πλεονέκτημα ότι η πληροφορία είναι διαθέσιμη καθ`όλη τη διάρκεια του 24ωρου. Το διαδίκτυο ως μέσο για την προώθηση τουριστικών υπηρεσιών και προϊόντων, είναι από τα πλέον χρήσιμα και καινοτομικά επιχειρηματικά εργαλεία. Στο πλαίσιο για την αντιμετώπιση της φετινής τουριστικής κρίσης, η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας, σε συνεργασία με την εταιρεία OnWebCenter Hellas AE, προχώρησε σε συμφωνία κατασκευής ειδικής διαφημιστικής ιστοσελίδας, η οποία θα αναρτηθεί στο http://www.gobiz.gr, με σκοπό την προώθηση των ξενοδοχείων της Λακωνίας σε όλη την Ελλάδα.

Η προωθητική αυτή κίνηση (e-marketing) θα απευθύνεται σε 250.000 Έλληνες και θα πραγματοποιηθεί από 25 Ιουνίου 2009 μέχρι και 24 Ιουλίου 2009.  Με ένα ειδικό σύστημα πραγματικού χρόνου (real time), ο κάθε ξενοδόχος θα μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη της εν λόγω διαφημιστικής καμπάνιας, συλλέγοντας παράλληλα τα απαραίτητα στατιστικά στοιχεία.

Η ειδική διαφημιστική ιστοσελίδα θα περιέχει: αναλυτικό κείμενο marketing, το οποίο θα παρουσιάζει τα συγκριτικά τουριστικά πλεονεκτήματα της Λακωνίας και θα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους κάποιος θα πρέπει να την επισκεφτεί. Θα περιλαμβάνει λίστα με όλα τα ξενοδοχεία της Ένωσης, η οποία θα εναλλάσσεται με τέτοιο τρόπο ώστε όλα τα ξενοδοχεία να ανεβαίνουν στις πρώτες θέσεις τις λίστας. Η λίστα θα περιλαμβάνει την επωνυμία του ξενοδοχείου, την τοποθεσία του και την προσφορά που θα παρέχει το κάθε ξενοδοχείο για το συγκεκριμένο διάστημα.

Υπεύθυνος της διαφημιστικής καμπάνιας είναι ο κ. Χαράλαμπος Δούνης, διευθυντής της OnWebCenter Hellas AE.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top