Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας αντιμετωπίζει την τουριστική κρίση διαδικτυακά
Κατασκευή ειδικής διαφημιστικής ιστοσελίδας

Η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας αντιμετωπίζει την τουριστική κρίση διαδικτυακά

H παγκόσμια εξάπλωση του διαδικτύου συνιστά αδιαμφισβήτητο γεγονός που το καθιστά ένα από τα ισχυρότερα μέσα ενημέρωσης και διακίνησης πληροφοριών. Η αξιοποίηση του διαδικτύου αποτελεί ένα κανάλι γρήγορης, εύκολης και […]

H παγκόσμια εξάπλωση του διαδικτύου συνιστά αδιαμφισβήτητο γεγονός που το καθιστά ένα από τα ισχυρότερα μέσα ενημέρωσης και<...> διακίνησης πληροφοριών. Η αξιοποίηση του διαδικτύου αποτελεί ένα κανάλι γρήγορης, εύκολης και άμεσης επικοινωνίας, με σημαντικό πλεονέκτημα ότι η πληροφορία είναι διαθέσιμη καθ`όλη τη διάρκεια του 24ωρου. Το διαδίκτυο ως μέσο για την προώθηση τουριστικών υπηρεσιών και προϊόντων, είναι από τα πλέον χρήσιμα και καινοτομικά επιχειρηματικά εργαλεία. Στο πλαίσιο για την αντιμετώπιση της φετινής τουριστικής κρίσης, η Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας, σε συνεργασία με την εταιρεία OnWebCenter Hellas AE, προχώρησε σε συμφωνία κατασκευής ειδικής διαφημιστικής ιστοσελίδας, η οποία θα αναρτηθεί στο http://www.gobiz.gr, με σκοπό την προώθηση των ξενοδοχείων της Λακωνίας σε όλη την Ελλάδα.

Η προωθητική αυτή κίνηση (e-marketing) θα απευθύνεται σε 250.000 Έλληνες και θα πραγματοποιηθεί από 25 Ιουνίου 2009 μέχρι και 24 Ιουλίου 2009. Με ένα ειδικό σύστημα πραγματικού χρόνου (real time), ο κάθε ξενοδόχος θα μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη της εν λόγω διαφημιστικής καμπάνιας, συλλέγοντας παράλληλα τα απαραίτητα στατιστικά στοιχεία.

Η ειδική διαφημιστική ιστοσελίδα θα περιέχει: αναλυτικό κείμενο marketing, το οποίο θα παρουσιάζει τα συγκριτικά τουριστικά πλεονεκτήματα της Λακωνίας και θα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους κάποιος θα πρέπει να την επισκεφτεί. Θα περιλαμβάνει λίστα με όλα τα ξενοδοχεία της Ένωσης, η οποία θα εναλλάσσεται με τέτοιο τρόπο ώστε όλα τα ξενοδοχεία να ανεβαίνουν στις πρώτες θέσεις τις λίστας. Η λίστα θα περιλαμβάνει την επωνυμία του ξενοδοχείου, την τοποθεσία του και την προσφορά που θα παρέχει το κάθε ξενοδοχείο για το συγκεκριμένο διάστημα.

Υπεύθυνος της διαφημιστικής καμπάνιας είναι ο κ. Χαράλαμπος Δούνης, διευθυντής της OnWebCenter Hellas AE.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024