Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Η καταβολή θα ξεκινήσει την Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Autohellas: Σε 0,12 ευρώ ανά μετοχή το μέρισμα χρήσεως 2008

Θοδωρής Κουμέλης - 26 Ιούνιος 2009, 00:00

Σύμφωνα με την απόφαση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της, την 24η Ιουνίου 2009, το μέρισμα της χρήσης 2008 καθορίστηκε σε 0,12 ευρώ ανά μετοχή,<...>

από το οποίο παρακρατείται ο αναλογών στο μέρισμα φόρος βάσει του ν.3697/2008, ήτοι καθαρό πληρωτέο μέρισμα ύψους 0,108 ανά μετοχή.

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι όλοι οι κάτοχοι μετοχών της Εταιρείας στη λήξη της συνεδρίασης του χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών στις 29 Ιουνίου 2009. Από τις 30 Ιουνίου 2009 (ημερομηνία αποκοπής) οι μετοχές θα διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα αυτό.

Δικαιούχοι του μερίσματος είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του συστήματος άυλων τίτλων την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009 (Record Date).

Η καταβολή του μερίσματος θα ξεκινήσει την Τρίτη 7 Ιουλίου 2009 μέσω της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Α.Ε., η οποία θα καταβάλλει το μέρισμα:
1. Μέσω των χειριστών των δικαιούχων μετόχων (θεματοφύλακες – χρηματιστηριακές εταιρείες).
2. Στους ίδιους τους μετόχους, μέσω του δικτύου καταστημάτων της Εθνικής τράπεζας της Ελλάδος για όσους εκ των μετόχων έχουν ζητήσει εξαίρεση από το χειριστή τους στο Σ.Α.Τ. της περίπτωσης 1, προσκομίζοντας το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας και την εκτύπωση των στοιχείων της μερίδας ΣΑΤ.

Η είσπραξη του μερίσματος από τρίτο πρόσωπο είναι δυνατή εφΆόσον προσκομίσει εκτός από τα ανωτέρω και εξουσιοδότηση με τα πλήρη στοιχεία του δικαιούχου, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από Αστυνομική ή άλλη αρχή.

Με την πάροδο ενός (1) έτους από την ημερομηνία καταβολής (δηλαδή από τις 7 Ιουλίου 2010) το μέρισμα θα καταβάλλεται μόνο από τα γραφεία της εταιρείας, Βιλτανιώτη 31, Κηφισιά, 145 64.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top