Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Marfin Investment Group

854 προτάσεις για το νέο λογοτύπο της Olympic Air

Βίκυ Καραντζαβέλου - 26 Ιούνιος 2009, 00:00

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού για την επιλογή του νέου λογοτύπου της Olympic Air, όπως ανακοινώθηκε χθες από τη Marfin Investment Group (MIG). Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η...

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού για την επιλογή του νέου λογοτύπου της Olympic Air, όπως ανακοινώθηκε χθες από<...>

τη Marfin Investment Group (MIG). Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η συμμετοχή των ενδιαφερομένων ξεπέρασε όλες τις προβλέψεις, καθώς η εταιρεία δέχθηκε 854 προτάσεις. Έλληνες γραφίστες από την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετείχαν με ενθουσιασμό στην προσπάθεια, συμβάλλοντας μαζικά στην προσπάθεια επανασχεδιασμού της νέας Ολυμπιακής.

Οι διοικήσεις της Marfin Investment Group (MIG) και της Olympic Air, ευχαριστούν όλους τους συμμετέχοντες για το υψηλό επίπεδο των προτάσεων και συγχαίρουν τους δημιουργούς των τριών προτάσεων που έχουν επιλεγεί και θα τεθούν στην κρίση του κοινού μέσα από την ιστοσελίδα www.oalogo.gr. Η πρόταση που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη προτίμηση θα είναι το νέο λογότυπο της Olympic Air.

Οι τρεις προτάσεις που προκρίθηκαν και θα “ψηφιστούν” από το κοινό στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, έχουν σχεδιαστεί από τους:
1. Σπύρος Γάγγας
2. Γιάννης Παπαθανασίου - Πάνος Τριανταφυλλόπουλος
3. Γιάννης Λιβέρης

Όσοι ψηφίσουν το λογότυπο που τους αρέσει περισσότερο ως και την Κυριακή 5 Ιουλίου συμμετέχουν σε κλήρωση που θα αναδείξει 50 τυχερούς που κερδίζουν διπλά εισιτήρια μετ`επιστροφής για προορισμούς της Olympic Air, από 1η Οκτωβρίου 2009. Στο site www.oalogo.gr διεξάγεται η ψηφοφορία για την επιλογή της στολής, αλλά “τρέχει” επίσης και το παιχνίδι “air memo”! Ένα on line παιχνίδι παρατηρητικότητας και μνήμης, για μικρούς και μεγάλους.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top