Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤο Afrodite της Eurotel Hospitality έρχεται βελτιωμένο με νέες δυνατότητες
Για επιχειρήσεις στο χώρο των spa, beauty salons και fitness

Το Afrodite της Eurotel Hospitality έρχεται βελτιωμένο με νέες δυνατότητες

Η Eurotel Hospitality ανακοινώνει την ανανεωμένη έκδοση του Afrodite. Το Afrodite είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των spa, beauty salons και fitness που έχει […]

Η Eurotel Hospitality ανακοινώνει την ανανεωμένη έκδοση του Afrodite. Το Afrodite είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης<...> για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο των spa, beauty salons και fitness που έχει αναπτυχθεί εξολοκλήρου από την Eurotel Hospitality, έχοντας έτσι ως βασικό πλεονέκτημα, τη δυνατότητα προσαρμογής της σε κάθε επίπεδο, σύμφωνα πάντα με τις εξειδικευμένες ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων.

Η βελτιωμένη έκδοση του Afrodite δίνει τη δυνατότητα της σωστής οργάνωσης, της αποτελεσματικής διαχείρισης όλων των εργασιών και των πόρων αλλά και της ανάπτυξης της επιχείρησης. Ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει τις κλεισμένες θεραπείες σε ένα ειδικά διαμορφωμένο clipboard σε κατάσταση αναμονής (pending) ώστε να τις επιρστρέφει αργότερα στο ημερολόγιο με νέα στοιχεία κράτησης. Επιπλέον παρέχεται και η δυνατότητα δημιουργίας shortcuts μέσα στο ημερολόγιο για ευκολότερη αλλά και ταχύτερη πλοήγηση στο πρόγραμμα.

Η εφαρμογή αποτελεί όμως και ένα εργαλείο, μέσω του οποίου η επιχείρηση μπορεί να παρέχει άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες της. Μέσω της νέας λειτουργίας παγώματος συνδρομής μελών και επανενεργοποίησης σε μελλοντική ημερομηνία, μπορεί πλέον η επιχείρηση να διαχειρίζεται με μεγαλύτερη ευκολία τα δεδομένα των πελατών της. Η εργονομική σχεδίαση της εφαρμογής επιτρέπει στο χρήστη την εύκολη καταχώρηση και διαχείριση των δεδομένων, καθώς επίσης και την πλήρη και ασφαλή άντληση στατιστικών κάθε μορφής για την επίτευξη ολοκληρωμένων στρατηγικών marketing.

Στα βασικά πλεονεκτήματα της εφαρμογής πρέπει να σημειώσουμε ότι συγκαταλέγονται επιπλέον η εξαιρετικά απλή διαχείριση των ραντεβού και κρατήσεων, η δημιουργία και διαχείριση πολλαπλών τιμοκαταλόγων, η διαχείριση πελατών, αλλά και του προσωπικού.

Το Afrodite επιτρέπει το hosting και την απομακρυσμένη πρόσβαση χωρίς την ανάγκη παρουσίας τοπικού server. Επιπλέον δίνει στην επιχείρηση τη δυνατότητα δημιουργίας reports οποιασδήποτε μορφής, καθώς και ανάκλησης δεδομένων. Η εφαρμογή είναι σύννομη με την ελληνική νομοθεσία.

Να σημειώσουμε ότι η Eurotel έχει ολοκληρώσει επιτυχώς, μεγάλες εγκαταστάσεις της εφαρμογής Afrodite, από τον Μάρτιο του 2008 που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά, σε ξενοδοχεία που διαθέτουν μονάδες SPA, αλλά και σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο της αισθητικής, καθώς και σε γυμναστήρια.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024