Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
750 θέσεις εργασίας σε πρώτη φάση που θα ανέλθουν σταδιακά σε 1.200

Έναρξη της διαδικασίας αναζήτησης προσωπικού που θα εργαστεί στην Costa Navarino, Μεσσηνία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 01 Ιούλιος 2009, 00:00

Σε λιγότερο από έντεκα μήνες ξεκινά η λειτουργία του Navarino Dunes, του πρώτου προορισμού της Costa Navarino στη Mεσσηνία. Στο πλαίσιο αυτό, η<...>

ΤΕΜΕS A.E., που αναπτύσσει τον προορισμό, ξεκινάει άμεσα τη διαδικασία αναζήτησης ανθρώπινου δυναμικού, με την προοπτική μακροχρόνιας συνεργασίας. Πρόκειται για εργαζόμενους που θα απασχοληθούν στο μεγαλύτερο υπό κατασκευή τουριστικό έργο στη Μεσόγειο.

Tο Navarino Dunes, που θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το Μάιο του 2010, θα περιλαμβάνει δύο ξενοδοχειακές μονάδες 5 αστέρων που θα λειτουργήσουν από τη Starwood Hotels & Resorts (“The Romanos, a Luxury Collection Resort, Costa Navarino” και “The Westin Resort, Costa Navarino”), καθώς και το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα, σχεδιασμένο από τον κορυφαίο επαγγελματία παίκτη Bernhard Langer, σε συνεργασία με την European Golf Design. Tη λειτουργία του γηπέδου γκολφ έχει αναλάβει η Troon Golf

Στις δραστηριότητες που θα αναπτυχθούν στις εκτάσεις της Costa Navarino θα περιλαμβάνονται επίσης αυτόνομο συνεδριακό κέντρο, spa/θαλασσοθεραπεία, εσωτερικές και εξωτερικές αθλητικές εγκαταστάσεις, θαλάσσιο πάρκο, κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, κέντρο ψυχαγωγίας, κεντρική πλατεία με καταστήματα και εστιατόρια, καθώς και ένα ευρύ φάσμα αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων για όλες τις ηλικίες.

Στο Navarino Dunes υπολογίζεται ότι σε πρώτη φάση  θα δημιουργηθούν περίπου 750 άμεσες θέσεις εργασίας, με προοπτική ο αριθμός αυτός να ανέλθει σταδιακά στις 1.200. Οι ευκαιρίες απασχόλησης αφορούν σε ανειδίκευτους και ειδικευμένους ενδιαφερόμενους των κλάδων φιλοξενίας και εστίασης, λειτουργίας spa / θαλασσοθεραπείας, τεχνικών επαγγελμάτων, συντηρητών κήπων, επαγγελματιών αθλητικών δραστηριοτήτων, αλλά και σε διοικητικές θέσεις και υπαλλήλους γραφείου με εμπειρία στα αντίστοιχα πεδία. Η διαδικασία αξιολόγησης και προσλήψεων θα πραγματοποιηθεί από τις εταιρείες που έχουν αναλάβει τη διαχείριση των ξενοδοχείων, των γκολφ και των άλλων δραστηριοτήτων και θα ολοκληρωθεί πριν την έναρξη λειτουργίας, την άνοιξη του 2010.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top