Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρες‘Infinity’ το νέο απόκτημα της Celebrity Cruises

‘Infinity’ το νέο απόκτημα της Celebrity Cruises

Η Celebrity Cruises μόλις παρέλαβε το νέο υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο, ‘Infinity’ το οποίο κατέπλευσε την προηγούμενη εβδομάδα στο Fort Lauderdale της Φλόριντα από τα γαλλικά ναυπηγεία Chantiers de l’ Atlantique του […]

Η Celebrity Cruises<.> μόλις παρέλαβε το νέο υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο, 'Infinity' το οποίο<...> κατέπλευσε την προηγούμενη εβδομάδα στο Fort Lauderdale της Φλόριντα από τα γαλλικά ναυπηγεία Chantiers de l' Atlantique του St. Nazaire.

"To 'Infinity' με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την φινετσάτη διακόσμηση των χώρων του, συνεχίζει επάξια την παράδοση της Celebrity Cruises, στόχος της οποίας είναι να προσφέρει μοναδικά ταξίδια και αξέχαστες εμπειρίες στους επιβάτες που επιλέγουν τα πλοία της. Όπως συνέβη και με το αδελφό πλοίο του 'Millennium', που καθελκύστηκε πέρσι, το 'Infinity' έχει πολλά νέα χαρακτηριστικά στη διακόσμηση και την κατασκευή του", υπογράμμισε ο πρόεδρος της Celebrity Cruises, Rick Sasso.

Ένα δείγμα υψηλής ποιότητας διακόσμησης και στυλ είναι ο χώρος του εστιατορίου, στο οποίο αναβιώνουν οι χώροι του κρουαζιερόπλοιου SS United States που καθελκύστηκε το 1952 και εκτελούσε το ταχύτερο υπερπόντιο ταξίδι από τη Νέα Υόρκη προς την Ευρώπη.
Στον προσεγμένο χώρο του εστιατορίου, οι επιβάτες του 'Infinity' μπορούν να αναπολήσουν το παρελθόν, απολαμβάνοντας τις γαστριμαργικές δημιουργίες του διάσημου Master Chef, Michel Roux.

Από τα πιο ακαταμάχητα σημεία του πλοίου είναι ο υπαίθριος κήπος που δημιούργησε ο γνωστός Γάλλος ανθοκόμος Emilio Robba. Όπως χαρακτηριστικά σχολίασε ο δημιουργός του "είναι μία όαση λουλουδιών, ο οποίος 'δένει' αρμονικά με τη θάλασσα και τον ουρανό".

Εκτός από τα προαναφερθέντα, το 'Infinity' έχει να επιδείξει πλήθος άλλων νέων χαρακτηριστικών, όπως: Το 7.500 τετραγωνικών μέτρων Aqua Spa είναι επανδρωμένο με το εξειδικευμένο προσωπικό του Elemis Ltd. που συνδυάζει θαλασσοθεραπείες από την Δύση και την Ανατολή στοχεύοντας στην απόλυτη ικανοποίηση του επιβάτη.
Το 80% των καμπίνων του είναι εξωτερικές και το 74% εξ' αυτών διαθέτουν βεράντα.
Είναι το δεύτερο πλοίο της Celebrity που χρησιμοποιεί την φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία πρόωσης με τουρμπίνες, η οποία μειώνει την εκπομπή καυσαερίων κατά 90%, ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιείται ο θόρυβος και οι δονήσεις.
Διαθέτει τις μεγαλύτερες ρετιρέ σουίτες από κάθε άλλο πλοίο της κατηγορίας του, οι οποίες καλύπτουν ένα εμβαδόν 3.000 τετραγωνικών μέτρων με τις βεράντες.
Το εμπορικό του κέντρο απλώνεται σε 4.500 περίπου τετραγωνικά στα καταστήματα του οποίου οι επιβάτες μπορούν να βρουν πασίγνωστες μάρκες, όπως Swarovski, H Stern, Donna Karan, La Perla κ.α.
Οι ανελκυστήρες του πλοίου είναι εξωτερικοί και κατασκευασμένοι από γυαλί, προσφέροντας πανοραμική θέα του ωκεανού τη στιγμή που οι επιβάτες μετακινούνται από το ένα κατάστρωμα στο άλλο.
Οι καμπίνες και οι σουίτες είναι κατάλληλα εξοπλισμένες με εγκαταστάσεις Internet –Connect@Sea-, ούτως ώστε να είναι δυνατή η χρήση προσωπικού υπολογιστή.
Το Internet καφέ Online@CelebrityCruises είναι εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και βρίσκεται στη διάθεση όλων των επιβατών που αρέσκονται να εξερευνούν το Διαδίκτυο.
Η μουσική βιβλιοθήκη, Notes, διαθέτει μία τεράστια συλλογή ηχογραφήσεων υψηλής πιστότητας, ενώ παράλληλα προσφέρει σεπαρέ ιδιωτικής ακρόασης.
Το 'Infinity' ξεκινά το παρθενικό του ταξίδι στις 28 και 29 Απριλίου από το Σαν Ντιέγκο και το Λος Άντζελες αντίστοιχα. Στο Λος Άντζελες θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη τελετή βάπτισης του πλοίου.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Celebrity Cruise στην Ελλάδα είναι το γραφείο Navigator Travel.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024