Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΓαλλική αναφορά για τη μοιραία πτήση της Air France
Αγνοούνται ακόμη τα μαύρα κουτιά της πτήσης

Γαλλική αναφορά για τη μοιραία πτήση της Air France

Γάλλοι ερευνητές αναμένεται να παρουσιάσουν τα πρώτα ευρήματα της έρευνας πάνω στην αεροπορική τραγωδία της πτήσης Air France 447. Όπως αναφέρει η “Καθημερινή”, η προκαταρκτική αναφορά της έρευνας υπεβλήθη χθες […]

Γάλλοι ερευνητές αναμένεται να παρουσιάσουν τα πρώτα ευρήματα της έρευνας πάνω στην αεροπορική τραγωδία της πτήσης Air France 447. Όπως αναφέρει<...> η “Καθημερινή”, η προκαταρκτική αναφορά της έρευνας υπεβλήθη χθες από τη γαλλική υπηρεσία διερεύνησης ατυχημάτων (ΒΕΑ) στα αρχηγεία της.

Οι οικογένειες των θυμάτων συναντήθηκαν με στελέχη της υπηρεσίας, καθώς και εκπροσώπους του γαλλικού υπουργείου Μεταφορών ακριβώς πριν την παρουσίαση της έρευνας, σύμφωνα με τον Κριστόφ Γκιγιότ- Νοέλ, επικεφαλής του συλλόγου συγγενών των θυμάτων της πτήσης 447. “Οι οικογένειες ευελπιστούν πως θα μάθουν όλη την αλήθεια πίσω από το γεγονός, για να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον”, είπε σχετικά.

Ωστόσο, το γεγονός ότι η έρευνα δεν έχει λάβει υπόψιν της τις καταγραφές των δεδομένων των μαύρων κουτιών του αεροσκάφους (καθώς αυτά δεν έχουν βρεθεί ακόμα) μειώνει τις ελπίδες για πλήρη κατανόηση των λόγων της καταστροφής. Ένα από τα βασικά στοιχεία που λήφθηκαν υπόψιν ήταν η λήψη λανθασμένων δεδομένων από εξωτερικά όργανα του αεροσκάφους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024