Τελευταία νέα
Ελεύθερη ασύρματη πρόσβαση στο Internet για επισκέπτες και κατοίκους

Free WiFi στο Γκάζι

Ελεύθερη ασύρματη πρόσβαση στο Internet με μεγάλες ταχύτητες έχουν πλέον οι δημότες και οι επισκέπτες της Αθήνας στην περιοχή γύρω από το Γκάζι, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Κοινωνία της […]

Ελεύθερη ασύρματη πρόσβαση στο Internet με μεγάλες ταχύτητες έχουν πλέον οι δημότες και οι επισκέπτες της Αθήνας στην περιοχή γύρω από το Γκάζι, στο<...> πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος “Κοινωνία της Πληροφορίας”. Το έργο εντάσσεται στην Ψηφιακή Στρατηγική της Κοινωνίας της Πληροφορίας AE, και ολοκληρώθηκε με την υποστήριξη της ΔΑΕΜ (Δήμος Αθηναίων Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Μηχανογράφησης και Επιχειρησιακών Μονάδων ΟΤΑ), και της Διεύθυνσης Πληροφορικής του Δήμου, που συντόνισαν όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την αποτελεσματικότερη και ταχύτερη παράδοσή του.

Με την εγκατάσταση σύγχρονου εξοπλισμού σε κεντρικό κτίριο της “Τεχνόπολις”, καλύπτονται όλοι οι υπαίθριοι χώροι του Πολυχώρου καθώς και οι πλατείες του Κεραμεικού και της πρώην Κορεάτικης Αγοράς, καθιστώντας την εν λόγω περιοχή ως μία από τις μεγαλύτερες της Ελλάδας, με δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Internet που παρέχεται από δημόσιο φορέα.

Οι επισκέπτες της “Τεχνόπολις” και της γύρω περιοχής μπορούν να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο με τη χρήση του ανάλογου εξοπλισμού, όπως φορητό υπολογιστή (laptop), υπολογιστή χειρός (PDA), κινητό τηλέφωνο, με δυνατότητα πρόσβασης σε ασύρματα δίκτυα WiFi.

Ήδη μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος, έχει εγκατασταθεί ανάλογο δίκτυο σε τρεις δημόσιους χώρους του Δήμου Αθηναίων, και συγκεκριμένα στην Πλατεία Συντάγματος, στην Πλατεία Κοτζιά και στο Θησείο. Το ασύρματο δίκτυο δημιουργήθηκε για να εξοικειώσει τους πολίτες και τους επισκέπτες με το γρήγορο Internet και να αναδείξει τις πολλαπλές δυνατότητες και τις υπηρεσίες που προσφέρει στην καθημερινή ζωή και εργασία τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024