Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και Mobilelufthansaexperts.com: Πηγή ειδήσεων και εκπλήξεων για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες
Πληροφόρηση, παιχνίδια και δώρα για τους τουριστικούς πράκτορες

lufthansaexperts.com: Πηγή ειδήσεων και εκπλήξεων για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από την κυκλοφορία της νέας ιστοσελίδας της Lufthansa, www.lufthansaexperts.com, που σχεδιάστηκε ειδικά και αποκλειστικά για τις ανάγκες των συνεργατών μας, τους ταξιδιωτικούς πράκτορες. Έκτοτε, οι ειδήσεις του […]

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από την κυκλοφορία της νέας ιστοσελίδας της Lufthansa, www.lufthansaexperts.com, που σχεδιάστηκε<...> ειδικά και αποκλειστικά για τις ανάγκες των συνεργατών μας, τους ταξιδιωτικούς πράκτορες. Έκτοτε, οι ειδήσεις του newsletter και οι ενδιαφέρουσες πληροφορίες που αφορούν τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις προσφορές της Lufthansa και της SWISS, αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο για τους εκπροσώπους του ελληνικού τουρισμού.

Στο site θα βρείτε κατΆαρχάς, πληροφορίες για το δίκτυο των πτήσεων και τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες, τα εταιρικά προγράμματα, το πρόγραμμα Miles & More, διαδικασίες check-in, κρατήσεων και έκδοσης εισιτηρίων αλλά και όλες τις τρέχουσες προσφορές της Lufthansa και της SWISS. Πρόκειται για μια αστείρευτη πηγή πλούσιων και εμπεριστατωμένων πληροφοριών, που δίνει στους ταξιδιωτικούς πράκτορες την δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να προσφέρουν πληροφορίες και να απαντούν σε ερωτήσεις των πελατών αναφορικά με κάθε νέα προσφορά μας.

Πέρα όμως από την εμπεριστατωμένη πληροφόρηση, υπάρχουν προνόμια για τους ίδιους τους εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας: ηλεκτρονικά παιχνίδια που απευθύνονται αποκλειστικά και μόνο στους ταξιδιωτικούς πράκτορες και προσφέρουν ελκυστικά δώρα, όπως φορητούς υπολογιστές, αεροπορικά εισιτήρια ή ξεχωριστά δώρα από τη Lufthansa και τη SWISS, ειδικοί ναύλοι μόνο για τους υπαλλήλους ταξιδιωτικών γραφείων, ώστε να γνωρίσουν από κοντά το προϊόν και τις υπηρεσίες εδάφους των δυο αεροπορικών εταιρειών και το πρόγραμμα ανταμοιβής ταξιδιωτικών υπαλλήλων, στο οποίο οι υπάλληλοι ταξιδιωτικών γραφείων μπορούν να συγκεντρώνουν πόντους από κάθε πτήση Lufthansa και SWISS και να τους εξαργυρώνουν με δωροεπιταγές από επιλεγμένα καταστήματα.

Η εγγραφή στο site είναι δωρεάν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024