Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΈτοιμα έως το 2010 δύο από τα τέσσερα προγραμματισμένα καταδυτικά πάρκα
Συνέδριο για τον καταδυτικό τουρισμό

Έτοιμα έως το 2010 δύο από τα τέσσερα προγραμματισμένα καταδυτικά πάρκα

Τη βούληση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης να ενισχύσει τον καταδυτικό τουρισμό, εξέφρασε ο υπουργός κ. Κώστας Μαρκόπουλος από το βήμα του συνεδρίου, που διοργάνωσε η εφημερίδα “Απογευματινή” με θέμα τον…

Τη βούληση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης να ενισχύσει τον καταδυτικό τουρισμό, εξέφρασε ο υπουργός<...> κ. Κώστας Μαρκόπουλος από το βήμα του συνεδρίου, που διοργάνωσε η εφημερίδα “Απογευματινή” με θέμα τον καταδυτικό τουρισμό.

Ανοίγοντας τις εργασίες του συνεδρίου, ο κ. Μαρκόπουλος επισήμανε ότι στο σχέδιο νόμου που θα περιλαμβάνει τις ειδικές μορφές τουρισμού θα γίνεται ειδική μνεία στο κομμάτι του καταδυτικού τουρισμού, ενώ και στο ΕΣΠΑ θα υπάρχουν προσκλήσεις για την υλοποίηση καταδυτικών πάρκων. Μάλιστα ο κ. Μαρκόπουλος υπογράμμισε ότι έως το 2010 θα είναι έτοιμα δύο από τα τέσσερα πάρκα που προγραμματίζεται να υλοποιηθούν.

Ο κ. Μαρκόπουλος ανάφερε επίσης ότι βούληση του υπουργείου είναι να προωθηθεί η εν λόγω μορφή τουρισμού και οι όποιες αγκυλώσεις δεν ευνοούσαν την ανάπτυξη του, αυτές να αποτελέσουν παρελθόν.

Τέλος, ο υπουργός αναφερόμενος στην εξέλιξη της τουριστικής κίνησης επανέλαβε ότι οι καταστροφικές προβλέψεις για την τρέχουσα χρονιά έπεσαν έξω και ζήτησε την ψυχραιμία όλων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024