Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Συνέδριο για τον καταδυτικό τουρισμό

Έτοιμα έως το 2010 δύο από τα τέσσερα προγραμματισμένα καταδυτικά πάρκα

Βίκυ Καραντζαβέλου - 06 July 2009, 00:00

Τη βούληση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης να ενισχύσει τον καταδυτικό τουρισμό, εξέφρασε ο υπουργός κ. Κώστας Μαρκόπουλος από το βήμα του συνεδρίου, που διοργάνωσε η εφημερίδα "Απογευματινή" με θέμα τον...

Τη βούληση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης να ενισχύσει τον καταδυτικό τουρισμό, εξέφρασε ο υπουργός<...>

κ. Κώστας Μαρκόπουλος από το βήμα του συνεδρίου, που διοργάνωσε η εφημερίδα ”Απογευματινή” με θέμα τον καταδυτικό τουρισμό.

Ανοίγοντας τις εργασίες του συνεδρίου, ο κ. Μαρκόπουλος επισήμανε ότι στο σχέδιο νόμου που θα περιλαμβάνει τις ειδικές μορφές τουρισμού θα γίνεται ειδική μνεία στο κομμάτι του καταδυτικού τουρισμού, ενώ και στο ΕΣΠΑ θα υπάρχουν προσκλήσεις για την υλοποίηση καταδυτικών πάρκων. Μάλιστα ο κ. Μαρκόπουλος υπογράμμισε ότι έως το 2010 θα είναι έτοιμα δύο από τα τέσσερα πάρκα που προγραμματίζεται να υλοποιηθούν.

Ο κ. Μαρκόπουλος ανάφερε επίσης ότι βούληση του υπουργείου είναι να προωθηθεί η εν λόγω μορφή τουρισμού και οι όποιες αγκυλώσεις δεν ευνοούσαν την ανάπτυξη του, αυτές να αποτελέσουν παρελθόν.

Τέλος, ο υπουργός αναφερόμενος στην εξέλιξη της τουριστικής κίνησης επανέλαβε ότι οι καταστροφικές προβλέψεις για την τρέχουσα χρονιά έπεσαν έξω και ζήτησε την ψυχραιμία όλων.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top