Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικές ΤάσειςΈρευνες-ΜελέτεςΟι καλύτεροι προορισμοί για επαγγελματικά ταξίδια
Ερευνα του Economist Intelligence Unit

Οι καλύτεροι προορισμοί για επαγγελματικά ταξίδια

Πόλεις από τον Καναδά, την Αυστραλία και την Αμερική φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης 140 πόλεων για την ανάδειξη των καλύτερων προορισμών για επαγγελματικά ταξίδια, σύμφωνα με έρευνα […]

Πόλεις από τον Καναδά, την Αυστραλία και την Αμερική φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης 140 πόλεων για<...> την ανάδειξη των καλύτερων προορισμών για επαγγελματικά ταξίδια, σύμφωνα με έρευνα του Economist Intelligence Unit. Οι καναδικές και αυστραλιανές πόλεις έλαβαν υψηλή βαθμολογία στην κατηγορία των υποδομών, ενώ αρκετοί προορισμοί στις Ηνωμένες Πολιτείες ξεχωρίζουν για το σχετικά μικρότερο ημερήσιο κόστος παραμονής.

Όπως αναφέρει η “Ναυτεμπορική”, μοναδική εκπρόσωπος της Ευρώπης στην πρώτη δεκάδα είναι η Βιέννη, καθώς οι υψηλές τιμές των ευρωπαϊκών πόλεων τις αποκλείουν τη λίστα.

Στα ποιοτικά χαρακτηριστικά μιας πόλης προσμετρούνται, εκτός από το κόστος, οι υποδομές, η σταθερότητα, η κουλτούρα και η υγεία. Στο ημερήσιο κόστος παραμονής υπολογίζεται η διαμονή σε ξενοδοχείο, τρία γεύματα, μεταφορικά για απόσταση 5 χλμ ημερησίως, ένα ποτό στο μπαρ του ξενοδοχείου και μια διεθνής εφημερίδα.

Το χαμηλό ημερήσιο κόστος δεν εξασφαλίζει, ωστόσο, την υψηλή θέση μιας πόλης στην παγκόσμια κατάταξη, καθώς σημαντικό ρόλο παίζουν η προσωπική ασφάλεια των επισκεπτών και οι υποδομές.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024