Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαSerenity Spa: Αναζωογόνηση με την υπογραφή της φημισμένης ESPA
Στο Elysium Resort & Spa στη Ρόδο

Serenity Spa: Αναζωογόνηση με την υπογραφή της φημισμένης ESPA

Το Elysium Resort & Spa στη Ρόδο, γίνεται το δεύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, μετά το Μεγάλη Βρεταννία στο Σύνταγμα, που προσφέρει στο νέο spa του τις θεραπείες και τα προϊόντα […]

Το Elysium Resort & Spa στη Ρόδο, γίνεται το δεύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα, μετά το Μεγάλη Βρεταννία στο Σύνταγμα, που<...> προσφέρει στο νέο spa του τις θεραπείες και τα προϊόντα της διεθνούς καταξιωμένης εταιρείας ESPA.

Η αγγλική εταιρεία ESPA τα τελευταία 15 χρόνια έχει ταυτίσει το όνομα της με υπηρεσίες και προϊόντα spa υψηλού επιπέδου, δεδομένο που αποδεικνύεται αφενός από το γεγονός ότι διαχειρίζεται και λειτουργεί μονάδες Spa σε 70 από τα κορυφαία ξενοδοχεία παγκοσμίως όπως ενδεικτικά το Ritz-Carlton στη Μόσχα, το Bvlgari Hotel & Spa στο Μιλάνο, το The Peninsula Tokyo, το One&Only resort στις Μαλδίβες και το Mandarin Oriental στη Νέα Υόρκη, αλλά και από τα 135 διεθνή βραβεία που έχουν κατακτήσει, την τελευταία τετραετία, spa ξενοδοχείων με τα οποία συνεργάζεται η ESPA.

Το Serenity Spa του ξενοδοχείου Elysium ξεκίνησε την επίσημη λειτουργία του στα μέσα Ιουνίου, μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης του προσωπικού του από τα στελέχη της ESPA, που ήρθαν από την Αγγλία ειδικά για το σκοπό αυτό. Το Serenity Spa προσφέρει μια ευρεία γκάμα των φημισμένων ESPA Signature Rituals, εξειδικευμένες ολιστικές θεραπείες και τελετουργικά μασάζ, θεραπείες προσώπου και σώματος, body wraps, και υδροθεραπείες, που είτε μεμονωμένα είτε με μορφή ολοκληρωμένων πακέτων εμπειριών, αποσκοπούν στην αποβολή του στρες και της έντασης, στην προαγωγή της εσωτερικής ισορροπίας και αρμονίας, και στην ανανέωση και αναζωογόνηση. Η σειρά προϊόντων ESPA είναι μια εξαιρετική συλλογή δραστικών, πολυτελών και θεραπευτικών προϊόντων που συνδυάζει τις καλύτερες θεραπείες αρχαίων και σύγχρονων πρακτικών με συστατικά υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένες θεραπείες περιποίησης του δέρματος με εντυπωσιακά αποτελέσματα για το πρόσωπο, το σώμα και το πνεύμα.

Το νέο Serenity Spa εκτείνεται σε συνολικά 800 τμ και περιλαμβάνει διάφορες ενότητες θεραπειών και εμπειριών όπως: Τα Heat Experiences που περιλαμβάνουν χαμάμ με θερμαινόμενα καθίσματα, σάουνα, caldarium, ice fountain, και αρωματισμένα lifestyle showers που προσφέρουν τροπική βροχή ή βροχή πάγου. Επιπλέον στους φιλοξενούμενους που επιλέγουν τα heat experiences προσφέρεται η δυνατότητα χρήσης της εξωτερικής Vitality Pool η οποία διαθέτει 11 πίδακες υδρομασάζ, 5 πίδακες jet μασάζ και lazy river καθώς και η χρήση του εξωτερικού Jacuzzi.

Στις υπόλοιπες ενότητες θεραπειών και εμπειριών οι φιλοξενούμενοι μπορούν να απολαύσουν θερμαινόμενα κρεβάτια Spa Vital όπου πραγματοποιούνται θεραπείες απολέπισης και wrap, ειδικά μηχανήματα dry flotation για διάφορες θεραπείες χαλάρωσης που δίνουν την αίσθηση ότι επιπλέεις σΆ ένα θερμαινόμενο στρώμα θαλάσσης σε συνδυασμό με χαλαρωτικά ηχητικά εφέ. Επιπλέον υπάρχουν διαθέσιμες μπανιέρες υδροθεραπείας με τη χρήση ευεργετικών συστατικών όπως π.χ. άλατα, φύκια, κλπ οι οποίες προσφέρουν μασάζ σε διάφορα σημεία του σώματος ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη, ειδικά δωμάτια μασάζ σώματος και προσώπου και φυσικά ειδικοί χώροι μανικιούρ και πεντικιούρ.

Στο Serenity Spa λειτουργεί επίσης Fitness Studio πλήρως εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα Cybex, μεταξύ των οποίων το functional trainer που επιτρέπει τη λειτουργική προπόνηση για τη αποτελεσματικότερη εκγύμναση των μυών του κορμού δίνοντας τη δυνατότητα εκτέλεσης οποιασδήποτε άσκησης για κάθε μυϊκή ομάδα. Ταυτόχρονα το γυμναστήριο προσφέρει στους φιλοξενούμενους του μια μεγάλη επιλογή από ομαδικά προγράμματα όπως ενδεικτικά Pilates, Yogilates, Vinyasa Yoga, Hatha Yoga, Relaxing Yoga, Power Yoga, cardio workouts και cardio dance, aqua training κλπ.

Σημαντικό χαρακτηριστικό της λειτουργίας του Spa είναι οι ατομικές συμβουλευτικές συνεδρίες όπου εξειδικευμένες σύμβουλοι καθοδηγούν τους φιλοξενούμενους για τις θεραπείες που χρειάζεται το σώμα τους, αλλά και το Sensory test για την επιλογή του κατάλληλου αιθέριου ελαίου ανάλογα με τις ανάγκες του σώματος του πελάτη.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024