Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προσπάθεια περιορισμού της εμφάνιση ιδιωτικών σκαφών ως επαγγελματικά

Έλεγχοι σε επιχειρήσεις του χώρου των σκαφών αναψυχής

Τατιάνα Ρόκου - 10 Ιούλιος 2009, 00:00

Ελέγχους σε επιχειρήσεις που εκμεταλλεύονται χώρους στάθμευσης και συνεργεία επισκευής σκαφών, πραγματοποίησαν την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου οι<...>

Περιφερειακές Διευθύνσεις Κεντρικής Μακεδονίας και Αττικής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων. Συγκεκριμένα, ελέγχθηκαν 37 επιχειρήσεις και διαπιστώθηκαν 46 συνολικά παραβάσεις, στις 15 από αυτές (ποσοστό παραβατικότητας 41%).

Οι έλεγχοι διενεργήθηκαν στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη από τα ειδικά συνεργεία που έχει συγκροτήσει η Υπ.Ε.Ε. για τη διαρκή παρακολούθηση του χώρου των σκαφών αναψυχής. Αντικείμενο του ελέγχου ήταν, μεταξύ όλων των άλλων αδειών και στοιχείων που προβλέπεται να τηρούνται, η διακρίβωση της τήρησης των πρόσθετων βιβλίων που προβλέπει ο Κώδικας Βιβλίων και Στοιχείων στο 10ο άρθρο του (Βιβλίο Στάθμευσης Σκαφών Θαλάσσης, Βιβλίο Εισερχόμενων Σκαφών Θαλάσσης, Βιβλίο Μεταχειρισμένων Αγαθών).

Η Υπ.Ε.Ε. θα συνεχίσει, σε όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου, τον έλεγχο του χώρου των σκαφών αναψυχής και των συναφών δραστηριοτήτων, προκειμένου να προστατευθούν οι νόμιμοι επαγγελματίες του κλάδου από τον παράνομο ανταγωνισμό. Αντίστοιχα, θα συνεχιστεί η προσπάθεια περιορισμού της παραβατικότητας στα ιδιωτικά σκάφη, με ιδιαίτερη έμφαση στην εμφάνιση ιδιωτικών σκαφών ως επαγγελματικά, με στόχο τη φοροδιαφυγή.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top