Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕλληνικό Open party στην σκιά του Colosseo της Ρώμης
Από το Γραφείο ΕΟΤ Ρώμης και την Aegean Airlines

Ελληνικό Open party στην σκιά του Colosseo της Ρώμης

Με τη συνεργασία γνωστής ομάδας P.R. της Ρώμης και τη στήριξη του Γραφείου ΕΟΤ Ρώμης, καθώς και της Aegean Airlines, διοργανώθηκε ελληνικό open party στο κέντρο της πόλης στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκδηλώσεων all` ombra del colosseο, δίπλα στο ιστορικό μνημείο…

Με τη συνεργασία γνωστής ομάδας P.R. της Ρώμης και τη στήριξη του Γραφείου ΕΟΤ Ρώμης, καθώς και της Aegean Airlines, διοργανώθηκε<...> ελληνικό open party στο κέντρο της πόλης στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκδηλώσεων all` ombra del colosseο, δίπλα στο ιστορικό μνημείο.

Ο διάκοσμος με τα θεματικά διαφημιστικά banners, ένα video wall με σποτ από τη διαφημιστική καμπάνια της χώρας, το γεγονός ότι όλο το προσωπικό του μαγαζιού ήταν ντυμένο με μπλούζες που είχαν τυπωθεί με το λογότυπο της Ελλάδας, αλλά και τον D.J. της βραδιάς που καλούσε συνεχώς -με πρωτότυπα μηνύματα- τους Ιταλούς να επισκεφτούν την Ελλάδα σε έκαναν να νιώθεις ότι βρίσκεσαι ήδη εκεί. Περίπου 850 άτομα χόρεψαν μέχρι τις πρωινές ώρες σε ελληνικούς και ξένους ρυθμούς, ενώ ο πλούσιος μπουφές με τα ελληνικά εδέσματα έγινε αποδεκτός με επιτυχία. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με κληρώσεις διεκδικώντας ως έπαθλο διάφορα ταξίδια στα ελληνικά νησιά.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024