Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Σεμινάρια για προγράμματα incentive

Γιώργος Παπαδόπουλος - 02 Απρίλιος 2001, 00:00

Σεμινάρια με χρήσιμες πληροφορίες για όλες τις φάσεις οργάνωσης ενός προγράμματος incentive θα οργανώσει<...> ο SITE<.> (Society of Incentive &Travel Executives) κατά τη διάρκεια της διεθνούς τουριστικής έκθεσης EIBTM<.>

2001 (European Incentive, Business Travel & Meetings) που θα γίνει στη Γενεύη της Ελβετίας, από 29-31 Μαΐου 2001.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν 28 και 29 Μαΐου με ακροατήριο τόσο τους αγοραστές όσο και τους προμηθευτές προϊόντων incentive.

Στις 28 Μαΐου το 'pre-show' σεμινάριο 'EIBTM Education Day' αφορά όσους-εκθέτες και επισκέπτες- θέλουν να μεγιστοποιήσουν το χρόνο τους μακριά από το γραφείο. Αυτή η "εκπαιδευτική μέρα" είναι χωρισμένη σε δύο ενότητες προκειμένου να γίνει βαθύτερα κατανοητή η αποτελεσματικότητα των non-cash incentives.

Στην πρώτη ενότητα 'Harnessing the Power of Incentives' που θα διαρκέσει από τις 9 το πρωί έως το μεσημέρι και στη δεύτερη 'Incentive Travel - The Ultimate Reward' (13.30-16.30) θα συζητηθούν τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των πολλών επιλογών βράβευσης που είναι διαθέσιμες σήμερα.

Επίσης στην πρώτη μέρα θα διεξαχθεί το 'Proposals that Sell' όπου θα γίνει αναφορά στις αποτελεσματικές τεχνικές πώλησης και το 'Hotel Incentive Services Delivery' που αφορά όλο το προσωπικό ξενοδοχείων που εξυπηρετεί ή θα εξυπηρετήσει incentive groups.

Η δεύτερη μέρα είναι αφιερωμένη στην δημιουργικότητα -Creativity- η οποία λόγω των οικονομικών αλλαγών και των περιορισμένων budget γίνεται ακόμη πιο σημαντική. Εισηγητής θα είναι ένας 'σπεσιαλίστας' του είδους ο Andrea Michaels.

Το κόστος για τα σεμινάρια είναι 200 CHF για τα μέλη του SITE και 250 CHF για τα μη μέλη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top