Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠληροφορίες και συμβουλές για πάνω από 30 κορυφαίους προορισμούς του πλανήτη
Quintessentially Blackberry City Guides

Πληροφορίες και συμβουλές για πάνω από 30 κορυφαίους προορισμούς του πλανήτη

Μετά την επιτυχία των Quintessentially iPhone City Guides, ήρθε η ώρα και για την Blackberry να συνεργαστεί με το Quintessentially, το διεθνούς φήμης lifestyle management group, για να εντάξει στο […]

Μετά την επιτυχία των Quintessentially iPhone City Guides, ήρθε η ώρα και για την Blackberry να συνεργαστεί με το Quintessentially, το διεθνούς<...> φήμης lifestyle management group, για να εντάξει στο μενού των συσκευών της ένα νέο, πρωτοποριακό, χρήσιμο και διασκεδαστικό application. Πρόκειται για τα περίφημα Quintessentially City Guides, που μέχρι σήμερα αποτελούσαν αποκλειστικό προνόμιο των μελών του Quintessentially και πλέον θα είναι διαθέσιμα και στα εκατομμύρια χρηστών Blackberry παγκοσμίως.

Αξιοποιώντας την εμπειρία και τοπική γνώση των 47 γραφείων του Quintessentially ανά τoν κόσμο, η νέα υπηρεσία θα προσφέρει πρόσβαση στις πιo αξιόπιστες πληροφορίες και συμβουλές για περισσότερους από 30 κορυφαίους προορισμούς του πλανήτη. Ποια είναι τα πιο δημοφιλή clubs αυτή τη στιγμή στην Νέα Υόρκη, ποιο εστιατόριο του Χονγκ Κονγκ δρέπει αστέρια και τι θεωρείται μοδάτο στις δημοφιλέστερους πόλεις του κόσμου;

Σαν ένας καλά ενημερωμένος προσωπικός ξεναγός σε μια γκάμα επιλογών που ανανεώνονται συνεχώς, οι Quintessentially City Guides επιτρέπουν στο χρήστη να παίζει τον κόσμο στα δάχτυλά όπου κι αν βρίσκεται.

Οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν εύκολα και δωρεάν τους Quintessentially City Guides στην Blackberry συσκευή τους κάνοντας κλικ στο link www.quintessentially.com/blackberry, και να γίνουν Μέλη της exclusive κοινότητας του Quintessentially και των προνομίων που αυτή εξασφαλίζει. Αν πάλι είναι χρήστες iPhone και δεν έχουν ακόμη προσθέσει τους Quintessentially iPhone City Guides στα applications τους, μπορούν να τους κατεβάσουν από το στο www.quintessentially.com/iphone.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024