Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΤουρκία, Βουλγαρία και Κροατία οι αναπτυσσόμενοι προορισμοί για τον REWE

Τουρκία, Βουλγαρία και Κροατία οι αναπτυσσόμενοι προορισμοί για τον REWE

Λίγες ημέρες μετά από την έκθεση ITB 2001 στο Βερολίνο, ο όμιλος “Rewe Pauschal Touristik” όπου συμμετέχουν οι tour operators ITS Reisen, Jahn Reisen, Tjaerborg και Smile & Fly ανακοίνωσε […]

Λίγες ημέρες μετά από την έκθεση ITB 2001 στο Βερολίνο, ο όμιλος "Rewe<.> Pauschal Touristik" όπου συμμετέχουν οι tour operators<...> ITS Reisen, Jahn Reisen, Tjaerborg και Smile & Fly ανακοίνωσε θετικά αποτελέσματα και θετικές προοπτικές για την τουριστική περίοδο του 2001.

Η παρουσία των εταιριών του ομίλου έγινε για πρώτη φορά σε ένα ενιαίο περίπτερο το οποίο προσέλκυσε πάνω από 5.000 επισκέπτες.

Σύμφωνα με τον Rewe η Τουρκία και ιδιαίτερα τα τουρκικά παράλια συνεχίζουν την ανοδική πορεία τους στις αφίξεις, όπως επίσης το ίδιο ισχύει και για την Βουλγαρία, Κροατία, και Αίγυπτο. Τα μεγέθη για την Ελλάδα κυμαίνονται στα ίδια επίπεδα με την περσινή χρονιά. Όλοι οι tour operators που μετέχουν στο γκρουπ παρουσιάζονται ικανοποιημένοι από την πορεία των κρατήσεων. Οι κυριότεροι μήνες για τις πωλήσεις του Rewe ήταν ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος που κυμάνθηκαν σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Κοινή ήταν η διαπίστωση όλων των tour operator του Rewe ότι η ζήτηση φέτος παρουσιάζει μία στροφή προς την ανατολική Ευρώπη με την Ισπανία να παρουσιάζει μία πτώση η οποία όμως δεν θα διαρκέσει πολύ. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε εκπρόσωπος του Rewe "Η Ισπανία θα ανακάμψει σύντομα". Αντίστοιχα με την Ισπανία κινούνται και οι Τυνησία και Κύπρος που παρουσιάζουν ελαφριά κάμψη στις κρατήσεις.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι αριθμοί των επιβατών συμπιέζονται προς τα κάτω για αρκετούς μακρινούς προορισμούς κυρίως λόγω του ισχυρού δολαρίου και της συνεπαγόμενης αύξησης των τιμών. Αύξηση όμως παρουσιάζεται προς την Κούβα, την Κένυα και την Σρι Λάνκα.

Έχουν αρχίσει να φαίνονται και οι πρώτες τάσεις για τα οδικά ταξίδια που χειρίζεται ο ITS από το γκρουπ του Rewe. Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί με πολύ θετικά νούμερα κρατήσεων είναι η Γερμανία και η Αυστρία, ενώ πολύ καλά πηγαίνει και η Ολλανδία. Αυξητική είναι η πορεία και για την Τσεχία, την Ιταλία και την Κροατία η οποία έχει διπλασιάσει τα νούμερά των κρατήσεων της σε σχέση με πέρυσι.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024