Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤο ιστορικό “Ποσειδώνιο” στις Σπέτσες μηχανογραφήθηκε από τη Sunsoft
Εγκατάσταση της ολοκληρωμένης λύσης της σειράς προϊόντων αλέξανδρος

Το ιστορικό “Ποσειδώνιο” στις Σπέτσες μηχανογραφήθηκε από τη Sunsoft

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του ιστορικού κτιρίου “Ποσειδώνιο” στις Σπέτσες και το πέντε αστέρων ξενοδοχείο άνοιξε και πάλι τις πόρτες του στις 29 Ιουνίου. Η ανακαίνιση διήρκεσε πέντε χρόνια, και το […]

Ολοκληρώθηκε η ανακαίνιση του ιστορικού κτιρίου “Ποσειδώνιο” στις Σπέτσες και το πέντε αστέρων ξενοδοχείο άνοιξε<...> και πάλι τις πόρτες του στις 29 Ιουνίου. Η ανακαίνιση διήρκεσε πέντε χρόνια, και το ποσό που δαπανήθηκε γι’αυτή ξεπέρασε τα 12 εκατ. ευρώ. Το ξενοδοχείο Ποσειδώνιο στις Σπέτσες ανήκει στο Ίδρυμα της Αναργυρείου και Κοργιαλενείου Σχολής.

Το μεσογειακό του spa συνεχίζει την παράδοση ετών, καθώς το Ποσειδώνιο αποτέλεσε το πρώτο ξενοδοχείο θαλασσοθεραπείας στην Ελλάδα στις αρχές του περασμένου αιώνα.

Η Sunsoft εγκατέστησε την ολοκληρωμένη λύση της σειράς προϊόντων “αλέξανδρος” που περιλαμβάνει το Front Office, την “αµβροσία” για τα 5 σημεία πώλησης (POS) με ασύρματη παραγγελιοληψία, το F&B Management, τη Γενική Λογιστική και τα Πάγια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024