Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ πιο Grand παραλία του Καλοκαιριού βρίσκεται στο Λαγονήσι
Grandbeach

Η πιο Grand παραλία του Καλοκαιριού βρίσκεται στο Λαγονήσι

Η grandbeach στο Λαγονήσι περιμένει τους επισκέπτες της με προνόμια και πληθώρα υπηρεσιών και επιλογών για παράλληλες δραστηριότητες. Με ανεξάρτητη είσοδο, η grandbeach προσφέρει κάθε μέρα από τις 10 το […]

Η grandbeach στο Λαγονήσι περιμένει τους επισκέπτες της με προνόμια και πληθώρα υπηρεσιών και επιλογών για παράλληλες δραστηριότητες. Με<...> ανεξάρτητη είσοδο, η grandbeach προσφέρει κάθε μέρα από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα μεγάλη δυναμικότητα σε ομπρέλες και ξαπλώστρες, εστιατόριο, self-service με υγιεινές και βιολογικές γευστικές προτάσεις και παιδικά μενού, beach bars, πισίνα, ναυαγοσώστες, ασύρματο Internet, ιατρείο, καταστήματα και parking. Ακόμα, για τους λάτρεις των αθλημάτων θαλάσσια sports, γήπεδα beach volley, tennis, ποδόσφαιρο 5×5, αποδυτήρια και ντους.

Το βράδυ σ’ένα μοναδικό σκηνικό, μπορεί κανείς να απολαύσει λιβανέζικες γεύσεις στο Meza Restaurant και το ποτό του στο Sisha Bar.

Μοναδικά προνόμια περιμένουν όσους πάρουν μία από τις κάρτες του grandbeach club, αλλά και μια μεγάλη κλήρωση για δύο αυτοκίνητα Mini Cooper και πολλά ακόμα δώρα. Με τις κάρτες grandbeach club ο χρήστης δικαιούται ελεύθερη είσοδο στην grandbeach για όλο το καλοκαίρι, δωρεάν parking από Δευτέρα έως Παρασκευή, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο αποκλειστικά για τα μέλη του grandbeach club, εξυπηρέτηση στην ομπρέλα και παροχή χρήσης πετσέτας. Επιπλέον, έκπτωση 15% στα watersports, δωρεάν παραχώρηση εξοπλισμού και χώρων αθλημάτων παραλίας και ειδικές τιμές διαμονής στο Grand Resort Lagonissi.

Διατίθενται: ατομική κάρτα grandbeach One αξίας 290 ευρώ, grandbeach Friends για δύο άτομα αξίας 390 ευρώ και grandbeach Family, που ισχύει για οικογένειες με δύο ενήλικες και 3 παιδιά έως 14 ετών.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024