Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
4 "Green Key" στην Ελλάδα από τα 37 που απονεμήθηκαν σε ελληνικά ξενοδοχεία

Τέσσερις ξενοδοχειακές μονάδες, τέσσερα "Green Key" για την P.A.P Corp.

Τατιάνα Ρόκου - 20 Ιούλιος 2009, 00:00

Η Εθνική Επιτροπή Κρίσεων του “Green Key” βράβευσε για το 2009-2010 και τα 4 ξενοδοχειακά συγκροτήματα της P.A.P Corp.<...>

(το μόλις ανακαινισμένο Αstoria Θεσσαλονίκης, το Alexander the Great beach στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής, και τα Agionissi Resort στην Αμολιανή και Xenia Ουρανούπολης).

Το “Green Key” είναι ένα διεθνές πρόγραμμα που απονέμει το σήμα οικολογικής ποιότητας -eco label- στις τουριστικές μονάδες, οι οποίες υιοθετούν πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον.

Τα ξενοδοχεία της P.A.P στη Χαλκιδική βραβεύτηκαν με το “Green Key”, καθώς εδώ και χρόνια καλύπτουν όλα τα κριτήρια του προγράμματος, όπως περιβαλλοντική εκπαίδευση προς κάθε κατεύθυνση και περιβαλλοντική διαχείριση σε όλους τους τομείς -κατανάλωση ενέργειας, διαχείριση απορριμμάτων, κατανάλωση νερού, χρήση φιλικών προς το περιβάλλον προϊόντων προσωπικής καθαριότητας και απορρυπαντικών, ποιότητα τροφής και ποτών και μετατροπή των ελεύθερων χώρων σε χώρους πρασίνου. Ειδικά το Astoria, που μόλις ανακαινίσθηκε, είναι το μοναδικό ξενοδοχείο με “Πράσινο κλειδί” στη Θεσσαλονίκη, διότι αποτελεί μια πρότυπη μονάδα περιβαλλοντικής διαχείρισης με ανεξάρτητες πηγές παραγωγής ηλεκτρισμού και ενέργειας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top