Τελευταία νέα
Νέα infinity πισίνα με πανοραμική θέα

Ανανεωμένο το Santorini Grace

Ο Όμιλος Grace Hotels, εκπλήσσει το κοινό στο αποκορύφωμα των θερινών διακοπών, πραγματοποιώντας τα αποκαλυπτήρια της μεγαλύτερης πολυτελούς σουίτας στην Καλντέρα της Σαντορίνης και ακόμα επτά νέων δωματίων στο luxury […]

Ο Όμιλος Grace Hotels, εκπλήσσει το κοινό στο αποκορύφωμα των θερινών διακοπών, πραγματοποιώντας τα αποκαλυπτήρια της<...> μεγαλύτερης πολυτελούς σουίτας στην Καλντέρα της Σαντορίνης και ακόμα επτά νέων δωματίων στο luxury boutique ξενοδοχείο Santorini Grace. Ανάμεσα στους ανανεωμένους χώρους του ξενοδοχείου, συγκαταλέγεται η νέα infinity πισίνα που προσφέρει εκθαμβωτική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Το “αδελφό” ξενοδοχείο του πολυβραβευμένου Mykonos Grace, διαθέτει πλέον 17 πολυτελή δωμάτια, συμπεριλαμβανομένης της έξοχης Grace Suite, την οποία η διοίκηση του ξενοδοχείου θεωρεί ως την πιο εκλεπτυσμένη και πολυτελή σουίτα στο νησί της Σαντορίνης.

Η νέα Grace Suite διαθέτει διαρρύθμιση δύο υπνοδωματίων και καταλαμβάνει συνολική έκταση 155 τ.μ., προσφέροντας στους φιλοξενούμενους της το πιο πολυτελές κατάλυμα του ξενοδοχείου. Επιπλέον, διαθέτει δύο μικρές ιδιωτικές πισίνες, ένα εσωτερικό Jacuzzi, ιδιωτικό λουτρό hammam, διπλή ντουζιέρα και πανοραμική θέα στην Καλντέρα, που κόβει την ανάσα!

Στο Santorini Grace, το απέριττο και κομψό design, συνώνυμο των ξενοδοχείων του Ομίλου Grace Hotels, καλωσορίζει τους επισκέπτες σε ένα γαλήνιο περιβάλλον στην καρδιά του ελληνικού νησιού. Ταυτόχρονα, η ιδιωτική βεράντα της σουίτας αποτελεί το τέλειο σημείο για να απολαύσετε ένα Grace κοκτέιλ με φόντο το ηλιοβασίλεμα, ένα ρομαντικό champagne breakfast ή μια δροσερή βουτιά σε μία από τις ιδιωτικές πισίνες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Παράλληλα με την προσθήκη της νέας Grace Suite, οι ανανεωμένοι χώροι του Santorini Grace φέτος το καλοκαίρι περιλαμβάνουν επτά νέα δωμάτια διαφόρων τύπων, από Deluxe Rooms και Junior Suites μέχρι τις σουίτες VIP και “Σκάρος”. Επιπλέον, ακόμη μια εντυπωσιακή προσθήκη αποτελεί η ενσωμάτωση της μοναδικής διακόσμησης σε επιλεγμένα δωμάτια, όπου θραύσματα ηφαιστειακών πετρωμάτων έχουν επεξεργαστεί και ενσωματωθεί περίτεχνα στα πλαίσια των παραθύρων, δημιουργώντας διάσπαρτα κενά που προσφέρουν εντυπωσιακές ματιές στην απέραντη γαλάζια θάλασσα. Αυτός ο εμπνευσμένος διάκοσμος σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Νικόλα Τραβασάρο, του γραφείου Divercity και τοποθετήθηκε στη συνέχεια στα δωμάτια του Santorini Grace σε συνεργασία με την εταιρεία mplusm, επιτρέποντας κατά αυτόν τον τρόπο σε αχτίδες φωτός να διαπερνούν το παράθυρο, σχηματίζοντας ιδιόμορφα σχέδια στα πατώματα των δωματίων καθώς δύει ο ήλιος. Η ανανέωση του Santorini Grace πραγματοποιήθηκε από την Divercity και την εταιρεία mplusm και η επιτυχημένη συνεργασία αναμένεται να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Χτισμένο στο Ημεροβίγλι, το Santorini Grace προσφέρει στους επισκέπτες του θέα στα μοναδικά ηλιοβασιλέματα του νησιού και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση από το προσωπικό του ξενοδοχείου σε ένα περιβάλλον άρρητης πολυτέλειας και κομψότητας. Το ξενοδοχείο βρίσκεται 300 μέτρα πάνω από την ηφαιστειογενή Καλντέρα, που σχηματίστηκε το 1.500 π.Χ. από την κατάρρευση του ηφαιστείου και αγναντεύει από ψηλά το Αιγαίο, τις νήσους Θηρασιά, Παλαιά και Νέα Καμένη, καθώς επίσης και τα εντυπωσιακά ερείπια του ενετικού κάστρου Σκάρος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024