Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
All in One σύστημα για χρήση στον ξενοδοχειακό τομέα

H HP πιστοποιεί τη Eurotel Hospitality ως Certified Partner

Τατιάνα Ρόκου - 23 Ιούλιος 2009, 00:00

Η Eurotel Hospitality ανακοινώνει ότι πρόσφατα πιστοποιήθηκε από την εταιρεία Hewlett Packard ως Certified Partner,<...>

διαθέτοντας όλα τα προϊόντα της εταιρείας στην αγορά.

Η Eurotel Hospitality διαθέτει ήδη στην αγορά το νέο HP Touchsmart, ένας “All in One” υπολογιστής με πρωτοποριακή τεχνολογία αφής και οθόνη 22 ιντσών. Ο υπολογιστής περιλαμβάνει το λογισμικό HP TouchSmart με το οποίο μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση σε φωτογραφίες, βίντεο και μουσική εύκολα και διασκεδαστικά. Επιπλέον διαθέτει ενσωματωμένο δέκτη τηλεόρασης, χρήση Internet, σύνδεση σε δίκτυο (LAN), webcamera, supermulti DVD, ενώ οι επιδόσεις του ολοκληρώνονται από τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Intel και τα  γραφικά της NVIDIA.

Το “All in One” αυτό σύστημα είναι ιδανικό και για χρήση στον ξενοδοχειακό τομέα, αφού είναι πολύ λεπτό και εργονομικό στη χρήση, αλλά και στην τοποθέτησή του στους χώρους ενός ξενοδοχείου, εξοικονομώντας πολύτιμο χώρο. Επιπλέον δίνει τη δυνατότητα στα ξενοδοχεία να αντικαταστήσουν, ή να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες που παρέχουν προς τους πελάτες τους μέσα από μία και μόνο συσκευή που τα συγκεντρώνει όλα. Με την τοποθέτησή τους σε δωμάτια όπως για παράδειγμα οι σουίτες, θα μπορούσε να διαφοροποιήσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες δίνοντας στον πελάτη τη δυνατότητα χρήσης TV, Internet, Webcam, Video, μουσικής και φωτογραφιών από μία και μοναδική συσκευή.

Εξάλλου είναι ιδανικό για τοποθέτηση σε αίθουσες πολλαπλών χρήσεων ή αναμονής των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων προκειμένου να γίνεται από τους πελάτες χρήση της σύνδεσης στο Internet, ή για άντληση πάσης φύσεως υπηρεσιών που παρέχει το ξενοδοχείο προς τους επισκέπτες ή διαμένοντες σ`αυτό.

Η Eurotel Hospitality διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και εφαρμογών που αντιπροσωπεύει από κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, ενώ με την πολυετή εμπειρία αλλά και την υψηλή τεχνογνωσία της, αποτελεί μία από τις κυρίαρχες εταιρείες του χώρου. Με την πρόσφατη πιστοποίησή της από την Hewlett Packard διευρύνει ακόμη περισσότερο το χαρτοφυλάκιο των προσφερόμενων λύσεων προς τους πελάτες της, ενώ επικυρώνει για μία ακόμη φορά την υψηλή τεχνογνωσία που διαθέτει το προσωπικό της.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top