Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξεκινά η διαδικτυακή πύλη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων

Ασύρματη δικτύωση για το Παλιό Λιμάνι Χανίων

Τατιάνα Ρόκου - 28 Ιούλιος 2009, 00:00

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους η διαδικτυακή πύλη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων, που θα παρέχει πλούσιο πληροφοριακό υλικό, αλλά και η δωρεάν ασύρματη σύνδεση με το διαδίκτυο στον χώρο του ενετικού λιμανιού όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος...

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους η διαδικτυακή πύλη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων, που θα παρέχει<...>

πλούσιο πληροφοριακό υλικό, αλλά και η δωρεάν ασύρματη σύνδεση με το διαδίκτυο στον χώρο του ενετικού λιμανιού όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, κ. Aρης Παπαδογιάννης.

Η διαδικτυακή πύλη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου,θα δίνει πληροφορίες για θέματα που σχετίζονται με το λιμάνι και την παλιά πόλη, τον πολιτισμό, τα μνημεία, τα πρατήρια καυσίμων, τα καταστήματα ναυτιλιακών ειδών κ.ά. Θα παρέχει ακόμα πληροφορίες προς ναυτιλλωμένους για τα μίλια που απέχουν οι κοντινοί προορισμοί από το ενετικό λιμάνι, όπως επίσης θα ενημερώνει για τις δραστηριότητες του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδογιάννη, σύντομα το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο θα προσφέρει μέσα από ένα πρόγραμμα δωρεάν ασύρματο δίκτυο εντός της περιοχής του λιμανιού, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες, στους επιχειρηματίες, όπως και στους κατοίκους της παραλιακής ζώνης να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top