Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΑσφαλής η Μαγιόρκα ύστερα από την επίθεση της ΕΤΑ
Ειδικοί σε θέματα τουρισμού υποστηρίζουν ότι το νησί είναι ασφαλές

Ασφαλής η Μαγιόρκα ύστερα από την επίθεση της ΕΤΑ

Δύο ύποπτοι της επίθεσης η οποία αποδίδεται στην ΕΤΑ και στοίχισε τη ζωή σε δύο πολιτοφύλακες, χθες στο νησί της Μαγιόρκας, αναγνωρίστηκαν και καταζητώνται, όπως αναφέρει η εφημερίδα “El Mundo”, […]

Δύο ύποπτοι της επίθεσης η οποία αποδίδεται στην ΕΤΑ και στοίχισε τη ζωή σε δύο πολιτοφύλακες, χθες στο νησί της Μαγιόρκας<...>, αναγνωρίστηκαν και καταζητώνται, όπως αναφέρει η εφημερίδα “El Mundo”, επικαλούμενη πηγές από την νομαρχία των Βαλεαρίδων. Η τελευταία, σε ερώτηση του Γαλλικού Πρακτορείου δε θέλησε να επιβεβαιώσει αυτή την πληροφορία και παρέπεμψε στο υπουργείο Εσωτερικών.

Η αστυνομία στο μεταξύ κάνει αυστηρούς ελέγχους σε αεροδρόμιο και λιμάνια για τον εντοπισμό των δύο υπόπτων που σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης πιστεύεται ότι βρίσκονται ακόμη στο νησί. Η κίνηση στα λιμάνια Πάλμα και Αλκούντια είναι μικρή, καθώς οι λιμενικές αρχές δεν επιτρέπουν την αναχώρηση πλοίων χωρίς άδεια, ενώ το αεροδρόμιο μετά το χθεσινό κλείσιμο για δύο ώρες λειτουργεί πλέον κανονικά.

Η χθεσινή έκρηξη σημειώθηκε μερικές εκατοντάδες μέτρα από την παραλία στην Πάλμα Νόβα, ένα από τα κυριότερα θέρετρα του νησιού. Σήμερα οι τουρίστες επέστρεψαν στις παραλίες κανονικά και ειδικοί σε θέματα τουρισμού υποστηρίζουν ότι το νησί είναι ασφαλές. Το χθεσινό περιστατικό χαρακτήρισε «εξαίρεση» ο Αλβάρο Μίντελμαν της τοπικής ένωσης τουριστικών πρακτόρων.

Το βρετανικό Foreign Office προειδοποίησε για “μεγάλη τρομοκρατική απειλή στην Ισπανία” στην ιστοσελίδα του και τονίζει ότι αδιάκριτες επιθέσεις μπορεί να συμβούν σε περιοχές όπου συχνάζουν ξένοι.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024