Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Το πρόγραμμα Green – Key λειτουργεί σε 17 χώρες διεθνώς

Βράβευση του ξενοδοχείου Nana Beach με το Green - Key

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 Αύγουστος 2009, 00:00

Η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης βράβευσε το ξενοδοχείο Nana Beach της εταιρείας ΚΑΡΑΤΖΗ ΑΕ με το περιβαλλοντικό<...>

βραβείο Green – Key (Πράσινο Κλειδί). Το πρόγραμμα Green – Key ενεργεί ως ερέθισμα για τη μετατροπή κάθε τουριστικής μονάδας σε “πράσινη`. Αποτελεί ένα σημαντικό θεσμό στο ζωτικό χώρο της βιομηχανίας του Τουρισμού, αφού ευαισθητοποιεί και προτρέπει για την υιοθέτηση πρακτικών φιλικών προς το περιβάλλον.

Το πρόγραμμα Green – Key συντονίζεται από το διεθνές Ίδρυμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Fee- Foundation for the Environmental Education ) και λειτουργεί σήμερα σε 17 χώρες παγκοσμίως. 

Εθνικός διαχειριστής του προγράμματος είναι ελληνική εταιρεία Προστασίας της Φύσης που εφέτος για πρώτη φορά βράβευσε τις ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα που ικανοποιούν τα κριτήρια. Τα κριτήρια εστιάζουν στην περιβαλλοντική διαχείρισης της μονάδας, καλύπτουν τομείς που σχετίζονται με την κατανάλωση ενέργειας, την κατανάλωση νερού, τη διαχείριση των απορριμμάτων, τη μετατροπή των ελεύθερων χώρων σε χώρους πρασίνου κ.λπ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top