Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑπαλλακτικό το πόρισμα για τις αυθαιρεσίες στις Κυκλάδες
Kαταστροφή του τοπίου και του φυσικού περιβάλλοντος

Απαλλακτικό το πόρισμα για τις αυθαιρεσίες στις Κυκλάδες

Το πόρισμα προκαταρκτικής έρευνας για τις αυθαιρεσίες στις Κυκλάδες απαλλάσσει, σε πρώτη φάση, από τις ευθύνες τους την πολεοδομία της Σύρου και τη Νομαρχία Κυκλάδων -ιδιαίτερα για τη Μύκονο. Όπως αναφέρει ο Ρ/Σ ΣΚΑΙ 100,3, το αποτέλεσμα των νομικών κενών και παρακάμψεων της νομοθεσίας είναι η…

Το πόρισμα προκαταρκτικής έρευνας για τις αυθαιρεσίες στις Κυκλάδες απαλλάσσει, σε πρώτη φάση, από τις ευθύνες τους την πολεοδομία της Σύρου<...> και τη Νομαρχία Κυκλάδων -ιδιαίτερα για τη Μύκονο. Όπως αναφέρει ο Ρ/Σ ΣΚΑΙ 100,3, το αποτέλεσμα των νομικών κενών και παρακάμψεων της νομοθεσίας είναι η ανεπανόρθωτη καταστροφή του τοπίου και του φυσικού περιβάλλοντος των νησιών αυτών.

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας κατέγραψε σειρά παρατυπιών στη Μύκονο, όπως δόμηση σε ρέματα, σε κορυφογραμμές, μη κατεδάφιση αυθαιρέτων και αυθαιρεσίες εντός προστατευόμενων οικισμών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024