Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size

Πέμπτο αστέρι για το Aldemar Olympian Village

Βίκυ Καραντζαβέλου - 04 Απρίλιος 2001, 00:00

Ανήκοντας πλέον στην κατηγορία πολυτελείας τo ξενοδοχείο Οlympian Village<.> της αλυσίδας Aldemar<.> Hotels<...>

υποδέχεται τη νέα τουριστική σεζόν ανανεωμένο, με νέες εγκαταστάσεις και νέα διευθυντική ομάδα.

Μέσα στα δύο χρόνια λειτουργίας του, το Aldemar Olympian Village, 3 ώρες μακριά από την Αθήνα, στη Σκαφιδιά της Δ. Πελοποννήσου έχει γίνει ένας από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς διακοπών και incentives. Η τοποθεσία και οι χώροι του ξενοδοχείου προσφέρονται για κάθε είδους προσωπική ή συλλογική απόδραση.

Το συνολικό κόστος της αρχικής ανακατασκευής του ξενοδοχείου (1998-9) ξεπέρασε τα 5,8 δισ. δρχ ενώ για το διάστημα 2001-4 η Aldemar Hotels προβαίνει σε επένδυση του ύψους των 40 δισ. δρχ για την επέκταση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Olympian Village.
Συγκεκριμένα, προβλέπεται η κατασκευή:

συνεδριακού κέντρου (Olympian Village Congress Centre) χωρητικότητας 2.500 ατόμων (Άνοιξη 2003)
νέων μονάδων bungalows με executive τμήμα, νέων οικογενειακών βιλών με ιδιωτικές πισίνες καθώς και δεύτερου κεντρικού κτιρίου, συνολικής δυναμικότητας 700 κλινών.
νέου κέντρου θαλασσοθεραπείας, 
νέων χώρων εστίασης  και αναψυχής,
υποστηρικτικών έργων (μονάδα βιολογικού καθαρισμού, αφαλάτωσης, παραγωγής θερμού νερού από ηλιακή ενέργεια κ.ά.)

H απόφαση του Ε.Ο.Τ. να προάγει το Olympian Village σε μονάδα πολυτελείας έρχεται ως αναγνώριση της πορείας που διαγράφει η Aldemar Hotels προς τη δημιουργία ενός πρότυπου επιχειρηματικού μοντέλου στο χώρο των υπηρεσιών αναψυχής, τουρισμού και ελεύθερου χρόνου. Με στρατηγικές επενδύσεις στο ανθρώπινο δυναμικό της, συστηματικές επενδύσεις στις πολυτελείς της εγκαταστάσεις και διαρκή τελειοποίηση των, υψηλού επιπέδου υπηρεσιών της αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας αλλά και των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται.

Ο κ. Π. Ντάκουρης, νέος διευθυντής του Aldemar Olympian Village, δηλώνει: "Το Οlympian Village πρόκειται για μια επένδυση στρατηγικής σημασίας διότι εδραίωσε και αναπτύσσει μια νέα αγορά -εκείνη της Δ. Πελοποννήσου- στην προοπτική όχι μόνον των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 και της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας αλλά κυρίως, στην προοπτική της διαφοροποίησης  και της αναβάθμισης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος".

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top