Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Π.Ο.Δ.Ι.Ξ. μέλος του ΣΕΤΕ
Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων

Η Π.Ο.Δ.Ι.Ξ. μέλος του ΣΕΤΕ

Από την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων, κατόπιν υποβολής αιτήσεως η οποία και έγινε δεκτή, αποτελεί μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων – Σ.Ε.Τ.Ε…

Από την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Διευθυντών Ξενοδοχείων, κατόπιν υποβολής αιτήσεως η οποία και<...> έγινε δεκτή, αποτελεί μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων – Σ.Ε.Τ.Ε.

Η Π.Ο.Δ.Ι.Ξ. έχει κάτω από την “ομπρέλα” της τους Συλλόγους Διευθυντών Ξενοδοχείων Κρήτης, Αθήνας, Ρόδου και Μακεδονίας Θράκης, οι οποίοι έχουν επιδείξει μέχρι σήμερα πολλές δραστηριότητες σύμφωνες με τους στόχους της. Η διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων για τα μέλη και η διοργάνωση ειδικών συναντήσεων με επιφανείς προσωπικότητες της ημεδαπής ή αλλοδαπής σε περιόδους τουριστικών διλημμάτων αποτελούν τις σημαντικότερες κινήσεις προς την ευόδωση των στόχων της Ομοσπονδίας όπως αυτοί ορίζονται στο καταστατικό της. Το σύνολο των μελών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας βρίσκεται στη διάθεση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, προκειμένου να συνεισφέρουν στη γενικότερη προσπάθεια που καταβάλλεται για τη βελτίωση των τουριστικών δρώμενων της χώρας μας.

Την Κυριακή 21 Ιουνίου 2009, συνεδρίασε στο ξενοδοχείο “Καλημέρα Κρήτη” το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων και μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν, συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:
– Πρόεδρος Γιάννης Κρέης ( Κρήτη)
– Α΄ αντιπρόεδρος Γιώργος Ματσίγκος (Kalathos Beach/Ρόδος)
– Β΄ αντιπρόεδρος Παναγιώτης Νικολαϊδης (Hotel Consulting /Θεσσαλονίκη)
– Γεν. Γραμματέας Νίκος Φαραγκουλιτάκης (Villa Medusa / Κρήτη )
– Ταμίας Δημήτρης Κουμπαράκης (Lavris Hotels / Κρήτη)
– Μέλος Γεώργιος Πελεκανάκης (Kalimera Kriti Hotel & Village Resort, Κρήτη)
– Μέλος Αλέξανδρος Σωμαράς (Aldemar Cretan Village, Κρήτη)
– Μέλος Νατάσσα Αντωνοπούλου (Airotel Chain of Hotels / Αθήνα)
– Μέλος Δημήτρης Κάκαρης(Crowne Plaza / Αθήνα)
– Εξελεγκτική Επιτροπή Μαρία Παθιάκη (Agla Hotel /Ρόδος)
– Εξελεγκτική Επιτροπή Παναγιώτης Ζελελίδης (Grand Hotel Palace, Θεσσαλονίκη)

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα έχει τριετή θητεία και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να μπορέσει να υλοποιήσει τους στόχους του, σύμφωνα με τις επιταγές του καταστατικού του.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024