Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εγκατάσταση νέου συστήματος Web Reservation System

Τέσσερεις νέες εγκαταστάσεις της BlueByte Software στη Μύκονο

Τατιάνα Ρόκου - 07 Αύγουστος 2009, 00:00

Τα τέσσερα (4 και 5 αστέρων) ξενοδοχεία Mykonos View Hotel, Semeli Hotel, Andronikos Hotel και Paradise Hotel<...>

ολοκλήρωσαν με επιτυχία τους πρώτους μήνες λειτουργίας των προγραμμάτων της BlueByte Software (Front Office, Point Of Sales, Food And Beverages, Γενική Λογιστική).

Επίσης εγκαταστάθηκε το νέο σύστημα Web Reservation System, το οποίο προσφέρει επικοινωνία real time της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου με το Front Office, έτσι ώστε οι πελάτες να ενημερώνονται άμεσα για την διαθεσιμότητα του ξενοδοχείου, ενώ η κράτηση να μεταφέρεται αυτόματα στο Front Office, χωρίς περαιτέρω κινήσεις και χωρίς την ανάγκη μεσολαβητών.

Η BlueByte Software προσφέρει το συνδυασμό της απόλυτης ευχρηστίας με την πλήρη κάλυψη των αναγκών του ξενοδοχείου, ακόμα και σε περιπτώσεις πολλαπλών ξενοδοχειακών μονάδων, πολλαπλών Point Of Sales και γέφυρες με Λογιστικά προγράμματα. To Web Reservation System είναι ένα έτοιμο προϊόν, πλήρως παραμετρικό, συνδέεται άμεσα με το Front Office και προσφέρει τη λύση που λείπει από την ελληνική αγορά.

Το Hotel Works της Bluebyte Software είναι ένα προηγμένο πρόγραμμα διαχείρισης ξενοδοχείων. Προσφέρει στις σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες ολοκληρωμένη κάλυψη των μηχανογραφικών τους απαιτήσεων, διαθέτει πλήθος εργαλείων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του Front Office και Back Office και όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που καθιστούν την παρακολούθηση των οικονομικών δεδομένων εύκολη υπόθεση. Συνδυάζει την απόλυτη ευχρηστία με την πλήρη κάλυψη των αναγκών του ξενοδοχείου.

Επιπλέον εισάγει καινοτομίες που παρατηρούνται μόνο σε πολύ ακριβά προγράμματα και απευθύνονται σε μεγάλες Ξενοδοχειακές αλυσίδες. Αυτές οι καινοτομίες είναι πλέον διαθέσιμες και στις μικρές ξενοδοχειακές μονάδες, με χαμηλό κόστος.

To Web Reservation System, μια από αυτές, είναι ένα προϊόν που έλειπε από την ελληνική αγορά. Η BlueByte Software το έχει κάνει προσιτό σε κάθε ξενοδοχείο, δίνοντας στον κάθε ξενοδόχο την ευχέρεια να διαχειρισθεί μόνος του την παρουσία του στο διαδίκτυο, χωρίς την ανάγκη μεσαζόντων. Το προϊόν αυτό είναι από τα πρώτα που επιδοτούνται.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top