Τελευταία νέα
ΑρχικήΠεριβάλλονΕταιρίεςΣκουπιδότοπος η παραλία της Ραφήνας
Η μελέτη για την αποκατάσταση του ρέματος θα είναι έτοιμη το 2010

Σκουπιδότοπος η παραλία της Ραφήνας

Σε μία από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Αττικής το ρέμα που εκβάλει στη θάλασσα έχει μετατρέψει την πλαζ σε απέραντη χωματερή. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η εικόνα με την πρώτη ματιά είναι μπουκάλια, χαρτόνια, καρέκλες, ακόμα και λάστιχα και λύματα, πεταμένα…

Σε μία από τις πιο πολυσύχναστες παραλίες της Αττικής το ρέμα που εκβάλει στη θάλασσα έχει μετατρέψει την πλαζ σε απέραντη χωματερή. Σύμφωνα με<...> ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η εικόνα με την πρώτη ματιά είναι μπουκάλια, χαρτόνια, καρέκλες, ακόμα και λάστιχα και λύματα, πεταμένα από ασυνείδητους, που αδιαφορούν για την υγεία λουομένων και μόνιμων κατοίκων. Όσο για τα αποδυτήρια και τις ντουσιέρες στην παραλία, έχουν να χρησιμοποιηθούν και να λειτουργήσουν περίπου δύο δεκαετίες.

Όπως εξηγεί δήμαρχος Ραφήνας κ. Ανδρέας Κεχαγιόγλου, ο καθαρισμός των ρεμάτων ανήκει στην αρμοδιότητα του ΥΠΕΧΩΔΕ και συνεπώς ο δήμος δεν μπορεί να παρέμβει. “Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ραντίζουμε για τα κουνούπια”, τόνισε.

Η μελέτη για την αποκατάσταση του ρέματος θα είναι έτοιμη το 2010.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024