Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ Αθηνά Ωνάση πουλά το Σκορπιό
Ο νέος αγοραστής θα έχει στην κατοχή του και το παρεκκλήσι

Η Αθηνά Ωνάση πουλά το Σκορπιό

Με τιμή πώλησης που ξεπερνά τα 110 εκατ. ευρώ έχει βγάλει στην αγορά το νησί του παππού της Αριστοτέλη Ωνάση, το Σκορπιό, η Αθηνά Ωνάση, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής […]

Με τιμή πώλησης που ξεπερνά τα 110 εκατ. ευρώ έχει βγάλει στην αγορά το νησί του παππού της Αριστοτέλη Ωνάση, το Σκορπιό, η Αθηνά Ωνάση, σύμφωνα<...> με δημοσίευμα της βρετανικής Sunday Express, που επικαλείται η “Καθημερινή”.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, το νησί δεν έχει καταφέρει να γοητεύσει την Αθηνά Ωνάση, παρά το γεγονός ότι σήμαινε τόσα πολλά για τη μητέρα της Χριστίνα. Σημειώνεται μάλιστα η μεγάλη απογοήτευση συγγενών της Αθηνάς Ωνάση για το γεγονός ότι σπάνια επισκέπτεται το Σκορπιό, καθώς και για το γεγονός ότι δε μιλά ελληνικά. Η φημερίδα προσθέτει ότι η απόφαση πώλησης του Σκορπιού ελήφθη το 2007, μετά το θάνατο της αδερφής του Αριστοτέλη Ωνάση, Καλλιρρόης Πατρονικόλα. Η βρετανική εφημερίδα υπενθυμίζει τέλος ότι μαζί με το Σκορπιό ο νέος αγοραστής θα έχει στην κατοχή του και το παρεκκλήσι όπου έχουν κηδευτεί ο ίδιος ο Αριστοτέλης Ωνάσης και τα παιδιά του Αλέξανδρος και Χριστίνα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024