Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Aνάπτυξη της χρήσης του τρένου σε γνωστές τουριστικές διαδρομές

Πρωτοποριακά τουριστικά προγράμματα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 Αύγουστος 2009, 00:00

Τα νέα της τουριστικά πακέτα και προγράμματα ξεκίνησε να εφαρμόζει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ AE, με στόχο αφενός την ανάπτυξη της χρήσης του τρένου στις γνωστές<...>

τουριστικές διαδρομές, αφετέρου τη δημιουργία συνεργιών με τις τοπικές κοινωνίες της ελληνικής περιφέρειας και τη συμβολή της εταιρίας στην οικονομικοκοινωνική ζωή του τόπου.

Βασικός άξονας του προγράμματός της, αποτελεί η διαμόρφωση ειδικών πακέτων προσφορών για οργανωμένους φορείς ή ομάδες, αξιοποιώντας κάθε φορά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε τόπου.

Έτσι, εκκινώντας με το ιστορικό Τρένο του Πηλίου, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ συνεργάστηκε με τη Νομαρχία Μαγνησίας και το Δήμο Μηλεών και αξιοποίησε την πανσέληνο του Αυγούστου, δρομολογώντας ειδικό νυχτερινό τρένο και συμμετέχοντας στη διοργάνωση πολιτιστικής εκδήλωσης στην πλατεία των Μηλεών. Την επιτυχημένη εκδήλωση θα ακολουθήσει και νέα με τη συμμετοχή της δημοφιλούς τραγουδίστριας Τάνιας Τσανακλίδου, στις 24 Αυγούστου και την ειδική και πάλι δρομολόγηση του Τρένου του Πηλίου.

Ανάλογα προγράμματα σε συνεργασία με τις τοπικές αυτοδιοικήσεις πρόκειται να αναπτυχθούν και για τις τουριστικές διαδρομές του Οδοντωτού στο Διακοφτό, του Νέστου, καθώς και της Ολυμπίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top