Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αφορά και επιχειρήσεις στον τομέα του τουρισμού

Νέο πρόγραμμα ενίσχυσης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Τατιάνα Ρόκου - 13 Αύγουστος 2009, 00:00

Την 1η Σεπτεμβρίου ξεκινά η υποβολή προτάσεων για την ένταξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα νέα προγράμματα ενίσχυσης του ΕΣΠΑ. Συνολικά θα διατεθούν 1,05 δισ. ευρώ σε περίπου 17.000 επιχειρήσεις με το ποσοστό της επιχορήγησης να κυμαίνεται από 55%-65%. Τα προγράμματα...

Την 1η Σεπτεμβρίου ξεκινά η υποβολή προτάσεων για την ένταξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα νέα προγράμματα ενίσχυσης του ΕΣΠΑ. Συνολικά θα<...>

διατεθούν 1,05 δισ. ευρώ σε περίπου 17.000 επιχειρήσεις με το ποσοστό της επιχορήγησης να κυμαίνεται από 55%-65%. Τα προγράμματα αφορούν επιχειρήσεις στους τομείς του τουρισμού, της μεταποίησης, των υπηρεσιών και του εμπορίου.

Από την 1η Σεπτεμβρίου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν επενδυτικές προτάσεις για ένταξη στο πρόγραμμα. Η σχετική προκήρυξη αναμένεται μέχρι τα τέλη Αυγούστου και αφορά υφιστάμενες επιχειρήσεις των παραπάνω κλάδων και του τομέα franchsing.

Όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομίας, στο πρόγραμμα δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι δημόσιοι οργανισμοί και οι θυγατρικές τους, οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού και οι επιχειρήσεις που λειτουργούν με μορφή κοινοπραξίας, εταιρείας αστικού δικαίου και κοινωνίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top