Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέα επεισόδια στο Δήμο Μαλίων Ηρακλείου
Ερώτηση προς τους υπουργούς Τουριστικής Ανάπτυξης και Εσωτερικών

Νέα επεισόδια στο Δήμο Μαλίων Ηρακλείου

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Αλαβάνος, κατέθεσε στη Βουλή ερώτηση προς τους υπουργούς Τουριστικής Ανάπτυξης και Εσωτερικών, σχετικά με νέα επεισόδια στα Μάλια Ηρακλείου. “Τα δύο νέα κρούσματα βιοπραγιών […]

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Αλαβάνος, κατέθεσε στη Βουλή ερώτηση προς τους υπουργούς Τουριστικής Ανάπτυξης και<...> Εσωτερικών, σχετικά με νέα επεισόδια στα Μάλια Ηρακλείου.

“Τα δύο νέα κρούσματα βιοπραγιών ακόμη και θανάτων στη περιοχή των Μαλίων στη Κρήτη καθιστούν κατεπείγουσα την άμεση παρέμβαση της Πολιτείας, ώστε να σταματήσει την παρουσία της βίας και των εκτρόπων και να δημιουργηθούν συνθήκες για μια ομαλή τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή.

Αυτό απαιτεί άμεσα μέτρα, όπως: έλεγχο στα τουριστικά γραφεία για τον τρόπο που διαφημίζουν τον τουρισμό στην περιοχή και αλλού, συνεννόηση με αρμόδιες αρχές άλλων χωρών κυρίως της Βρετανίας για τις καμπάνιες των δικών τους τουριστικών γραφείων, απαγόρευση της κυκλοφορίας της “γουρούνας”, έλεγχος των καταστημάτων που πωλούν ποτά, κ.ά.

Ερωτώνται οι κ.κ. υπουργοί:
– Για ποιο λόγο διαιωνίζεται για χρόνια αυτή η κατάσταση;
– Πότε και ποια άμεσα μέτρα θα λάβετε προκειμένου να σταματήσουν αυτά τα φαινόμενα και να δημιουργηθούν συνθήκες για μια ομαλή τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή;”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024