Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ τουριστική βιομηχανία επωφελείται των προνομίων του .travel
Διεθνώς αναγνωρισμένο domain, χωρίς γλωσσικά και φυσικά όρια

Η τουριστική βιομηχανία επωφελείται των προνομίων του .travel

Όλο και περισσότεροι τουριστικοί προορισμοί και επιχειρήσεις “υιοθετούν” το .travel και βλέπουν καθαρά τα προνόμια που αυτό προσφέρει. Με βασικούς παίκτες της αγοράς, όπως είναι το Υπουργείο Τουρισμού της Αργεντινής […]

Όλο και περισσότεροι τουριστικοί προορισμοί και επιχειρήσεις “υιοθετούν” το .travel και βλέπουν καθαρά τα προνόμια που<...> αυτό προσφέρει. Με βασικούς παίκτες της αγοράς, όπως είναι το Υπουργείο Τουρισμού της Αργεντινής (www.Argentina.travel) και ο κυβερνητικός ιστοτόπος της Κολομβίας (www.Colombia.travel), το .travel εμφανίζει μεγάλη διεθνή ανάπτυξη -και ειδικά στη Λατινική Αμερική.

Αντίθετα με τις παραδοσιακές καταλήξεις .com ή .net, το .travel είναι επιχειρηματικά επικεντρωμένο, δίνοντας ένα σαφές μήνυμα και ασφάλεια στην αναγνωρισιμότητα της μπράντας. Μόνο οι επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς μπορούν να αποκτήσουν .travel, καθώς κάθε υποψήφιος απιτείται να έχει έγκυρη τουριστική οντότητα. Έτσι, το .travel είναι ένα σύμβολο για τον τελικό καταναλωτή μιας αληθινής τουριστικής παρουσίας στο διαδίκτυο, όπως και το B2B.

Καθώς η εμπιστοσύνη αυτή ξεπερνά τα γλωσσικά και τα φυσικά όρια, το .travel είναι διεθνώς αναγνωρισμένο, με προορισμούς όπως www.Poland.travel, www.SriLanka.travel και www.Canada.travel, οι οποίοι το χρησιμοποιούν ως “κανάλι ” του κεντρικού τους προωθητικού μηνύματος.

Πρόσφατα, τόσο το www.Ibiza.travel όσο και το www.Yucatan.travel “υιοθέτησαν” το .travel. Οι στατιστικές αποτέλεσαν ένα ξεκάθαρο δείγμα της επιτυχίας τους. Το 2008, το www.Ibiza.travel είχε περίπου 85.000 επισκέπτες. Για το 2009, προβλέπεται να ξεπεράσει τον αριθμό αυτό, καθώς μόνο το α΄ τετράμηνο του 2009 είχε σχεδόν 40.000 επισκέπτες. Επίσης, το www.Yucatan.travel είχε πάνω από 194.000 επισκέπτες. Για το 2009, ο οργανισμός αναμένει περίπου 223.000 επισκέπτες στην ιστοσελίδα του, μια αύξηση 20%.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024